Vad har hänt sen senast?

 
Hösten brukar vara den mest kreativa och produktiva tid för mig. De märks.
Många spännande saker händer och jag har många idéer som ska väckas till liv framöver..
Vi var som sagt på Standup-Workshop och de taggade mig att fortsätta att testa vingarna.
Någon gång under detta året ska jag upp på klubben och testa på riktigt. Löfte till mig själv. Först och främst måste jag skriva riktigt grymt material, sen är de bara att köra. 
Teater chill första dagen på Film-workshopen med Vancouver Film School / Studin.
Värsta mysiga campingbilden bland buskarna, haha.
Vi fick spela in en film på en minut. En film i ett helt stycke.
Utan klippning, redigering osv. Såhär fint såg mitt skådespeleri ut när jag precis ska kissa i en hink.
De har blivit mycket gruppbilder den senaste tiden haha. 
På första bilden var alla deltagare på Workshopen som inte hunnit gå hem ännu. På andra bilden har vi vår teatergrupp/Teater Chill och lärarna från Vancouver Film School.
REFLEKTIONER/TANKAR
 
- Att i en sån här svår tid, med bortgången av min far så tänker jag inte tilllåta mig själv att tänka på vad jag saknar utan fokusera på vad jag har och göra något värdefullt av tiden. Att vara kreativ och skapa saker är mitt liv och jag tänker fokusera på de till hundra procent.
 
- För att nå framgång måste en också försätta sig i möjligheter till framgång. Inget kommer hända för att du sitter hemma och väntar. Vill du bli författare, skriv. Träffa andra som skriver. Gå på kurser, gå på bokmässor, samarbeta med andra osv osv. Att nätverka är allt. 
 
- Fick en så himla fantastisk komplimang igår angående mitt skådespeleri och jag blev så varm i kroppen. 
Så jag tänkte att jag ska skaffa en vacker bok där jag samlar inspirerande/stärkande saker folk sagt till/om mig och skapa min egen pepp-bok. Kan jag kolla i den dagar jag inte är på topp och kanske hitta motivation.
 
 
 

Standup comedy debut

 


Den här bilden speglar perfekt hur jag kände mig igår. Denna hade nämligen sin Standup Comedy debut. 
Var som sagt på Workshop med teater-familjen och vi hade två dagar (TVÅ DAGAR!!!!!)  på oss att skriva ett manus och träna in för att sedan framföra de. Asså, nervositeten i lokalen var HÖG. Folk hoppade omkring eller nervöskissade/rökte innan. Och de var både de värsta och roligaste jag gjort typ! 
Och jag var så stolt över alla andra, sjukt imponerande att se. Tänk, alla var nybörjare men nivån var hög! Även workshop-ledaren var impad och hoppades någon av oss skulle fortsätta på de spåret. 

Och jag har redan lovat min vän att köra ute på klubben.... WHY!? Haha. 
Nej, men ska finslipa mitt material tills dess och krossa stället. Fick äntligen plocka fram min mörka sida och prata om sådant som en kanske normalt inte ska prata om. Typ mord och död.... Så, ses på klubben helt enkelt. Om ni vågar, hehe. 


MEDELTIDSVECKAN 2017

Denna gången tog jag mig till MTV med flygplan. Lyckan som infann sig när jag bevittnade Rosornas ö från ovan är obeskrivlig. Älskar denna plats så mycket.
Invigningsfesten på stranden. En intensiv första dag. Slungades in i Medeltiden direkt.
Mina "Medeltidsbitches". Vi hittade varandra genom en facebook-grupp och bestämde oss för att hyra ett ställe tillsammans. Hade så mycket kul med dessa! Dock slutade veckan med att jag typ pratade Stockholmska.
Var på middag med det här gänget. Träffade så mycket nytt, gött folk under veckan.
Hoppas vi ses nästa år igen.
Var med i ett spel som resultera i att en såg ut såhär...
Spelet gick ut på att smyga sig fram och "döda" andra klanmedlemmar som en inte hade någon aning om hur de såg ut. Vapnen en hade var att boffa någon med en banan, låta "giftdjur" (plastdjuren) röra deras hud eller smyga fram och viska en ordvits i örat. De viktigaste var att inte bli upptäckt. Var paranoid hela tiden.
En heldag gick åt till att passa platser till TRIX eldshow. Vi satt i skift så folk kunde gå på toa, fixa mat osv. 
Annars satt vi där och åt, sydde, spelade spel, sov, umgicks och sådär. Showen var grym!!! 
Sprang runt på marknaden varje dag och kolla på fina saker. Ville köpa allt.
Chillade i de jag döpte till "Sofia-tornet" samtidgt som en kvinna i tornet spelade Harpa. Hur magiskt!?
Hade världens myskväll på stranden. Spelade kubb, fikade och myste till ljudet av vågorna. Längre bort på stranden lekta någon på eld och de dök upp främlingar med gitarr som resultera i allsång. Ta. Mig. Tillbaks.
Tack för denna veckan. Ses nästa. 
 
 

TOUGHEST 2017

 


Såhär såg det ut när vi drog till Kviberg för att kolla på Toughest. Ett hårt lopp fyllt av hinder som blandat annat lera, armgång, vippbrädor och hopp ner i kallt vatten. Jag blev både sugen och avskräckt på samma gång faktiskt. Vid ett hinder hörde vi en ung tjej utbrista "Jag spyr, det här är de värsta jag nånsin gjort" och då tänkte jag spontat, jag anmäler mig till nästa år.

Och nu ska jag strax iväg på Stand-Up Workshop med teatergruppen. Shiiiiiiiit. Måste säga att jag är båda nervös och taggad på samma gång. Finns inget svårare och mer skrämmande än just komedi liksom. Du står där helt ensam och får direktsvar från publiken om du misslyckas, antingen skrattar de eller inte. Pinsam tystnad efter ett skämt är ju som en mental jävla käftsmäll. Och här har du chansen att ta emot smäll efter smäll om du har otur. Varför gör jag ens detta!? Värsta självplågeri. 

Av ren nyfikenhet, vad har ni för humor? Politisk satir, igenkänningshumor, ironi, svart humor, ordvitsar? 
Tell me. Eller langa erat bästa skämt så jag kan stjäla de och tjäna massa cash he-he. 
 

I'm looking for someone to share in an adventure!

 
 
 
I'm looking for someone to share in an adventure!
 
Natur, äventyr och sagor får mig att må så in i helvete bra. Så himla svårt att hitta likasinnande bara. Människor som har lika livlig fantasi och behovet av att springa runt i naturen som jag. Eller att med kläder och livsstil låta sig slungas tillbaks i tiden. Kanske ordna en medeltida middag eller skjuta pilbåge i skogen till exempel. Så här springer jag runt och letar efter andra äventyrare och sagoälskare! Vart är ni?
 
 
 

Boss LadyTräffade min vän i somras och hade en rätt spontan photoshoot med två olika looks. Därefter har råfilerna bara blivit liggandes helt orörda i princip, tills nu. Jag gillar film/dokumentärlooken mycket och skulle gärna fota mer i den stilen framöver. Inte bara att de ska vara vackert utan att de ska berätta någon slags historia också :) 
 

CinematicSåhär kan de se ut om kvällskvisten när en spontant känner för att fota något. Kände mig rätt badass faktiskt. Gillar hur mitt stökiga hem fick förevigas i stunden utan någon som helst finjustering innan. En kniv ligger och vilar i bakgrunden. Symaskinen sticker fram och de tröga syprojektet hänger i föstret.
Hur mycket jag än ÄLSKAR de sagolika och magiska så gillar jag också de där cinematiska, verkliga.
Och idag har jag känt mig inspirerad faktiskt. Första gången på länge. Har fått många nya idéer!