HAPPY EASTER!

 
GLAD PÅSK !!!!

Let's Shoot #3 - Tema: Action

 Projektet går ut på att jag och Simon, Hanna, Ina och Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat.
 
Om ni vill följa projektet och se alla våra bilder kan ni följa våran FB-page som ni hittar här! ♥
 
 
Denna månadens tema blev action och jag tänkte direkt på fart, rörelse, oskärpa.
Linus fick agera modell ännu en gång och stå för action medans jag själv låg jag raklång på marken och slöade med kameran. De blev hopp, efter hopp, efter hopp och tillslut blev detta resultatet.
 

PREMIÄR

De är allmänt känt att jag gillar hattar, den här designen är dock lite för exklusiv för min smak.
 
 
PREMIÄR
Idag var det utomhus-premiär för min lilla tjej, första gången hon fick vara ute i det vilda och känna hur livet på den andra sidan är. Hon tyckte dock det var mest läskigt och ville hålla sig nära mamsen och de resulterade i den snyggaste hatt man kan tänka sig. Jag kan meddela att de är svårare att balansera på en katt på huvudet än man tror, hon ramla ner flera gånger men skulle ÄNDÅ klättra upp igen. Envisa katt. Hon brås på morsan.

Summer-Inspo.

weheartit
 
Moodboard.
Precis såhär vill jag att min sommar ska se ut i år

Någonting om hår

 
Någonting om hår
Kände att det var dags för en förändring och håret är det som jag genom tiderna i princip alltid gett mig på då.
Blev någon mix av brun/lila/rött. Svårt att fånga färgen på bild med tanke på hur mycket den skiftar beroende på ljus. Ibland ser det bara lila ut, ibland brunt, ibland rött. Ja, ni fattar.
 
Förövrigt har jag varit sjuk ca 2 veckor i streck nu (om inte mer), börjar bli tröttsamt. Övergången från vår till vinter är något som min kropp normalt brukar må dåligt av. Hoppas de snart blir vår på allvar och sedan sommar. Need it bad.

Så räddar du din kväll

Har känt mig krasslig nästan hela veckan och att vara sjuk är som bekant AWESOME. Det betyder att man med gott samvete kan ligga hemma, dega, äta glass och kolla på massa bra filmer. Woho! Njae, inte fullt så kul. Man kan dock göra det bästa av situationen och såhär räddar jag min sängliggande fredagskväll!
 
 "The perks of being a wallflower" är en film som jag längtat efter LÄNGE. Den har gått på bio ett tag men jag har inte fått chansen att se den än så när jag såg den i videobutiken blev jag helt lycklig! Bland skådisarna finner vi bland annat skådisen Logan Lerman (Som är stor anledning till att jag vill se den) och även Emma Watson känd från Harry Potter.
 
 
Så gick min kväll från värdelös till en riktigt bra kväll!
Hur ska ni spendera eran fredag? ♥

Smoothie

 
Fira det första tecknen på att våren är påväg med en god smoothie

In the shadowsSjälvporträtt tagna för ett par dagar sedan och som ni redan kunnat skåda lite i min nya header :)
 
På läpparna har jag en läpptatuering som jag haft liggande hemma ett tag och väntat på ett tillfälle att användas så jag beslutade att de tillfället fick vara nu! Självklart kunde den lilla kissen inte hålla sig bort från "händelsen" heller utan hoppade in i bild och börja posera som en mästare! Worrrrrrrk it. ♥

Ett skepp i natten

 
Ett skepp i natten.
"Ska vi åka och kolla på stjärnorna?" frågade Linus spontant och jag nappade direkt. Vi hoppade in i bilen och åkte kanske en mil rakt in i skogen för att hitta en plats där det inte fanns några lampor i närheten. Det kom branta backar och ju högre upp vi kom desto mer snö blev det. Luften kändes lättare och friskare, lugnet fyllde oss.
 
Det blev slutartider på kanske 5-10 min för att få fram något. Ljuset var i princip obefintligt förutom ljus från stjärnor. Dvs perfekt syn för oss men inte för kameran. Det var vackert.
 
 
Fler spontana utflykter, ja tack.

Längtar bort

Snart, snart..

VINTAGE

 
För ett tag sedan fotade jag min pojkväns nya band Dog waste och då är det gammalt, brusigt och sletet som gäller. Inte min typiska stil men efter detta har jag för första gången på länge blivit väldigt sugen på att leka i Lightroom och testa nya saker. Har blivit en del bilder med gammal känsla. Som ni kan se.
 
Brukar inte gilla svart/vitt men med en splittoning känns det mer varmt och livfullt. Standar på mina svartvita.

GABBA GABBA HEY


Som ni kan se är det en del ändringar på G. Det är inte färdigt ännu men att koda kan kännas så segt och långtråkigt ibland att det får komma efterhand.