Det måste fortsätta.


Livet går vidare. Hur jobbigt de än kan kännas så gör det de och måste göra de. 
Försöker tänka på annat. Göra annat. Lite av de som hänt senaste tiden..
 

Taggade spelningen jag arrat. Var nära vi ställde in på grund av omständigheterna men med hjälp från alla goa människor så körde vi på ändå. Så stolt över de.
 

It's for us från Stockholm äntrade scen och gjorde en sjukt bra spelning. Sen stannade halva bandet kvar plus mitt band och sov över på Fängelset. Även Vånna Inget, Del III och Upploppet gjorde grymt bra ifrån sig! 


Såg The Hives på Liseberg. Shit! De var så bra. Bästa livebandet indeed.
 

Var ute och dansade med dessa. 

 
Satt i kassan på ett SXE gig. Så glad över att ha tagit mig tillbaks in i punk/hardcore-svängen igen.
 
 
Varit mycket teater. Asså dessa människor. Så otroligt mycket kärlek. 
 

Små problem blir till storaStädning... detta eviga problem. Ett problem som förtillfället är ett ännu större problem. Känner inte för att ta upp varför här ännu. Vill inte lägga fokus där nu. Det tar upp fokus nog ändå. Och jag behöver försöka tänka på annat. Men jag orkar verkligen inte med alla basic ta-hand-om-hemmet-saker just nu. De är inte heller den typ av problem som blir bättre om en skiter i de direkt. En struntar i de på grund av humöret och när en struntar i de så blir humöret dåligt. Och så är en inne i en ond spiral. Vart vill jag komma med de här? Ingen aning. Mer en uppmaning till mig själv att ta tag i skiten tror jag, eller en önskan om att någon bara trillar in och fixar de åt mig. Alternativ två är mest lockande faktiskt. De vore drömmen just nu. Att någon bara fixa de åt mig. Snälla? Har värsta bananfluge-svärmen hemma hos mig just nu också. Testat allt för att bli av med de men de går inte ju. Hoppas hösten och vintern ska lösa mina problem snart. Någon som sitter på något magiskt mirakeltips annars? Var inte blyg. Dela med dig, tack.
 
 DSFM.se 
 

Detta kommer hösten innehålla

Internskämt. 


What up hösten? Jag är så himla taggad på höst. Är alltid taggad på höst.

Visst har sommar och planlösa dagar sin charm men de är skönt att komma in i rutiner och ha ett schema att följa. Plus alla nystarter och roligheter som drar igång. Så vad händer just nu? Vår teatergrupp startade upp i måndags med massa nytt folk så de vart både pirrigt och sjukt kul. Efteråt skulle jag sätta upp affischer och de andra skulle köpa chips, då hittade vi en kundvagn som de andra körde mig i. Trodde jag skulle dö haha. Sen tog vi vagnen (alltså inte kundvagnen, spårvagnen då) hem men jag ville inte hem. Åkte vidare till stan för att sedan hamna med de andra på andra lång istället.

Jag håller även på att jobba med ett arrangemang/event och är just nu inne i den stressiga fasen. Finns alltid en kritisk-stress-fas då allt borde vara klart och ska ut och marknadsföras men inte riktigt är de. Där är jag nu. Jobbar även på grymma gig framöver. På lördag har vi Dead By April på fängelset (kulturhus) tex. Och sen har jag även bestämt mig för att spela in en dokumentär mitt i allt de här. Så himla spännande ändå! Men de är massa saker att hålla koll på, planering och utrustning som ska fixas och skaffas. Men tror de kommer bli grymt. Ser fram mot denna hösten och allt den kommer innehålla.

 
 
presentationsdata.se