Rolig nyhet!

 
Efter att ha varit som besatt av blocket och hört runt med folk konstant i några veckor ska vi ÄNTLIGEN bli med katt!
Imorgon ska vi hämta hem våran lilla kattunge och de kommer bli så himla roligt och mysigt :) En supersöt, lurvig liten sak är det som kommer få så mycket kärlek att de räcker och blir över! Gör er beredda på en överdos av söta kattbilder framöver :)

Let's Shoot #1 - Tema: Natt

 Projektet går ut på att jag och Simon, Hanna, Ina och Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat.
 
Om ni vill följa projektet och se alla våra bilder kan ni följa våran FB-page som ni hittar här! ♥

 
Första temat blev natt. Jag började fundera över vad jag förknippar och vilka känslor jag har kring natt. Med tanke på att jag är eller iallafall har varit sjukt mörkrädd av mig så kändes det naturligt att använda mig av den rädslan för att skapa något.
 
Det slutade med en liten tjej som inte vågar sova för att hon är för att det ska finnas någon skrämmande i mörkret. Under sängen ligger skelettet jag fyndande på loppis och som senare döptes till "Barkman" av någon outgrundlig anledning.
 
 
Blev lite kort om tid med fotandet denna månaden när jag flyttat och allt samtidigt, nästa vill jag hinna lägga mycket mer tid! :)

When the lions roar..DR DENIM.


Jag brukar sällan använda byxor och jeans är det obekvämaste jag vet. MEN, byxorna från Dr Denim är precis som jag hört många andra redan säga, helt underbara. Väldigt sköna att ha på sig och värda varenda öre!
 
Finns bland annat hos Junkyard och Nelly .

The start of something new.

 
Ser fram emot morgondagen då jag ska hem till mitt älskade Göteborg och träffa min familj och världens underbaraste katt som jag saknar massor hela tiden. Bara bott hemifrån ca två veckor (?) men det känns som mycket längre tid. Konstigt. Förutom att jag saknar att ha min familj nära till hands trivs jag som fisken i vattnet här. Ni kan skymta min gata i bakgrunden, den är fyllld med asiatiska restauranger och pizzerior (jag klagar inte, hoho).
 
 
Har tagit minst en timme att ladda upp dessa bilder. Segt internet är segt...

The fog.

När jag tog en promenad längs kanalen för att utforska mitt nya bostadsområde stötte jag på denna helt fantastiska dimma.

Bloggen? Hur? Vad? Va?

 
 
Bloggen?
Den senaste tiden (under rätt lång tid) har jag inte riktigt vetat vad jag vill med bloggen och min kreativitet överhuvudtaget. Har ändrat tankar och idéer från dag till dag så mycket att de inte blir något alls i slutänden. Vet inte riktigt vad jag vill förutom att jag vill ha en tydligare linje att köra på och inte en massa velande. Tror de kommer bli mycket roligare att blogga då.
 
I och med flytten har jag blivit off och inte riktigt kommit in i någon blogg-rytm ännu så därför behöver jag i princip börja om från början tror jag. OBS. Tänker inte radera bloggen och starta en ny utan bara förnya den då.
 
 
Så, vad är det ni gillar med min blogg och vad skulle ni vilja se i framtiden?  *behöver hjälp*

Söker ny familjemedlem! 
Har bott hemifrån en vecka och DÖR redan av saknad till min lilla glädjespridare. Därför har vi bestämt för att skaffa oss en ny familjemedlem, en kattunge. Känns inte som ett hem utan ljudet av trippande tassar!
Har sökt ett tag efter en nu men det är svårt, på blocket går de åt som smör.
 
Vet ni någon som har/ska få kattungar i Göteborg/Trollhättan eller angränsande städer hör gärna av er! Antingen maila eller skriv en kommentar. Är framförallt ute efter en långhårig kattunge och vill inte betala flera tusen för den, vad det är för ras eller blandras spelar ingen stor roll! Andra tips är dock också välkomna, korthåriga katter är minst lika fina!  (här ska vi inte diskriminera någon)  ;)

INFLYTTNINGSPRESENT

 
När mina päron hälsade på i våran nya lägenhet fick vi denna fina inflyttningspresenten, en sodastreamer. Hade aldrig testat en sådan förut men nu kommer det bli mycket bubblande framöver! Tips på goda smaker?
 
Fick även väldigt fina saker i julklapp till lägenheten som verkligen uppskattas :)

Floating

Från senaste plåtningen.
 

Så var vi inflyttade i den nya lägenheten!  Har fått undan och packat upp de flesta flyttlådorna och de börjar förvandlats till ett hem, trivs väldigt bra så långt! Kommer bli riktigt bra när den nya soffan vi beställt kommer också, en bäddsoffa så de finns gott om plats för gäster att sova över.
 
Just nu befinner jag mig dock hemma i Götet igen, saknat min hårboll SÅ otroligt mycket. Hon kommer bli ordentligt kramad och gosad vill jag lova! iiiih :)

MINNESVÄRT FRÅN 2012.

 
 
Året började ganska svagt och hade många gropar i vägen men sedan gick det sakta uppåt och utvecklades till ett underbart år med nya upplevelser, intryck och glädje.
 
2012 var året då jag flög och reste utanför norden för första gången x2. Först en fantastisk vecka I grekland, Zakynthos på våren och senare på hösten en weekend i London. Har verkligen förälskat mig i att resa och skulle gärna flyga från ställe till ställe hela tiden och gotta mig i allt vackert världen har att erbjuda 24/7. I wish.
 
2012 var även året jag och min prins förlovade oss och valde att spendera våra liv tillsammans.
 
Finns mycket fina minnen jag kommer bära med mig från året som gått. Sommaren och hösten har varit årstider som toppat och troligtvis det jag kommer att minnas mest. Kommer även minnas alla nära och kära, stunderna och allt fint det gjort för mig. Så tacksam över att ha så fina människor i mitt liv!


Nästa år kommer inte bli detta likt, det vet jag. Men det ska fan bli ett fint år! 2013, bring it on!

Christmas, New years and Catching up.

 
Jul var mysigt men efteråt åkte jag på den värsta magsjukan någonsin, mardröm! Hela min familj, släkt och alla jag känner blev typ sjuka. Som ett domino avlöstes magsjukan. De kom så otroligt olägligt också. Förlorade en vecka av mitt liv som jag behövde väldigt mycket, mycket saker att ordna som inte kunde ordnas och en flytt nära att packas för. Händer mycket nu!
 
 
 
Hade en trevlig nyår med nära och kära!  De enda som var tråkigt var att min pojk hade blivit magsjuk och inte kunde vara med. Vi spelade bingo, inte gjort de på MÅNGA år. Senast måste varit när jag deltog i föreningar och var tvungen sälja bingolotter. Hade suttit så fint dra hem en miljon in i de nya året men de blev inget, attans.
Käkade mat, spelade spel och sköt + kollade på fyrverkerier. Mysigt! Sedan somnade jag så fort jag nuddade kudden, helt slut efter veckan som gått.
 
På fredag är det dags för att flytta. Känner mig fylld med miljoner känslor nu. Känns förvirrande, spännande, roligt, läskigt.. ALLT. Kommer ha fullt upp med packning, flyttning plus uppackning och möblering de kommande dagarna. Bloggen kommer troligtvis vara tyst om jag inte mitt i all kaos känner för att blogga men annars finns jag på instagram (pladdermf)