Mannen vid kanalen

 
 
 
Här kommer några bilder som jag visa en liten smygkik/BTS på tidigare, höll på att glömma av dessa bilder helt och hållet. Lyktan gav mig inspiration att göra något kusligt och mystiskt så min andra hälft blev modellen som fick hålla den. Solen var precis på väg ner just då, stod man åt andra hållet fick man med solnedgång som bakgrund så kontrasten var rätt stor. Fick göra mitt bästa för att få det att se så mörkt och mystiskt ut som möjligt. Lightroom kan vara en lifesaver ibland (alltid).

Årets första

Våran mini-grill.
 
 
 
För ett tag startade vi igång grillsäsongen, måste i alla fall vara det tidigaste jag någonsin grillat på året. Behöver nog inte ens berätta att det var SVINKALLT. Oh my!  Tog en lång stund efteråt innan värmen började komma tillbaka och sprida sig i kroppen igen men jag skulle göra om det, tror jag. Eller nej, haha. Det var mysigt i vilket fall som helst och vi hade fin utsikt över Trollhättans kanal. Bredvid ligger det ett fågelreservat/ inhägnad och fåglarna hånskratta åt idioterna som frivilligt gått ut i kylan och värmde sig vid världens minsta grill.
 
Nåväl... grillning i februari, check ;)

When two hearts collide


Happy Valentine's day!


 
Hej, vill bara önska er alla en fin alla hjärtans dag! ♥♥
 
 
Vi hade planer på att gå ut och äta idag men vi är båda trötta, spelade in till en tv-serie igår där de blev många sega timmar så det blir troligtvis en hemmakväll idag vilket är minst lika mysigt om inte mysigare då mitt lilla hjärta kan vara med också *purr purr* 
 
Och om ni inte har någon partner att dela dagen med ska ni inte deppa ihop, en familjemedlem, kompis eller husdjur kan också vara en fin "valentin" :)  Eller varför inte ge lite kärlek den absolut viktigaste personen i ditt liv, dig själv? Unna dig något extra dagen till ära!

Före/Efter

Länge sen jag la upp några före/efter bilder så här kommer de *Woho*
 
Under redigerandet av dessa bilder skapade jag ett craving att använda "Linsöverstrålning" i alla bilder. Det negativa med att gilla en effekt är man lätt överanvänder den och den här är verkligen lätt att överanvända! På den positiva sidan; Den är enkel att applicera och kan lätt höja bild som känns lite tråkig.
 
 
Ändra ljusstyrka/kontrast och lägga på linstrålningar är de enda jag gjort här :)
 
 

Postkodmiljonären

 

Idag sändes andra avsnittet av postkodmiljonären...
 
 
Nu kunde man se oss mycket tydligare än sist. Inspelningen var rolig men det blev rätt segt mot slutet då det höll på rätt länge. Hade skaffat mig en skön huvudvärk och var väldigt trött vid det laget men bortsett från det var det riktigt kul!

Ska gå på postkod snart igen på "kändisspecialen" där kändisar medverkar och skänker pengarna de vinner till välgörenhet. Då får några roliga ta och dyka upp! Ska försöka ta mer bilder vid själva inspelningen då. Andra människor fota när de satt i "Heta stolen" och tog bilder med Rickard men vi var trötta så vi åkte direkt  :)

The "Catscara"

"Går den att äta? Vad ska jag annars göra med den... Suck"
 
 
Den här lilla saken landade i blevlådan häromdagen. Var i behov av en ny mascara och när jag skulle välja ut en behöver man inte vara ett supergeni för att lista ut att jag gick mycket (bara) på utseendet. Jag älskar katter, självklart väljer jag en med en katt på, doh. Har valt att kalla den min "Catscara" och efter en test kan jag säga att Catscaran skötte sig rätt bra. Den får jobbet gjort och de är allt jag begär... dessutom är den sååååå söt! ;)

Believe in me


 
 
 

En och samma?

Min näsa har förvandlats till en snöflinga.
 
 
En och samma?
Att båda bilderna är tagna på samma plats är svårt att tänka sig. Roligt att se hur de skiftat från årstid till årstid. Jag har bott i Trollhättan ganska exakt ett år nu så jag har få staden skifta genom vår, sommar, höst och vinter.
 
Den här platsen är förövrigt min favorit när de kommer till självporträtt. Först och främst är det väldigt vackert för kanalen strömmar på båda sidorna vägen dessutom känns den lite hemlig och gömd så de kommer inte förbi SÅ mycket folk. Slipper skämmas varje minut samtidigt som man låtsas att man håller på med något viktigt istället för att man är någon slags narcissist som tar bilder på sig själv ;)

Förberedelser inför mässan

Här matchat med pyjamas, bättre blir det inte.
 
 
 
Förberedelser
Fick hem de här korsett/bältet för ett tag sedan. Betalade bara 18 kr för det så det är vad jag kallar ett fynd, nöjd tjej! Tanken är att det ska vara till dräkten jag ska ha på Sci-fi mässan. Fattas fortfarande en hel del till dräkten men det finns det gott om tid att fixa skulle jag tro. Datum till mässan i Göteborg har inte dykt upp än på grund av bokningsproblem men det kommer och då kommer jag vara fit for fight. Bokstavligt talat ;)
 
 
Tycker det är roligt att hålla karaktären jag ska vara hemlig men ni kan se det här som en ledtråd......
Fritt fram att spekulera och klämma fram med en gissning! Kanske dyker upp fler lådtrådar innan mässan ;)