Födelsedags-tjejen!

 

Igår var det en mycket, mycket speciell dag. Nämligen en liten, söt, fluffig tjejs födelsedag!
Hon fyllde hela 2 år och det firades med kalas, massa godis och lek! <3

 
Jag spenderade hela min förra vecka i Göteborg med inspelning av kortfilmen "Kalasa", därav den långa tystnaden. Dessutom kan det var SÅ himla skönt att ta lite avstånd från cybervärlden ibland. Ärligt talat. 
Inspelningen var i alla fall sjukt rolig, träffade mängder av sköna människor och trots de tidiga (väldigt, väldigt tidiga) morgonar var det skön stämning. Är ivrig på nya projekt nu!
 
 

Trevliga överraskningar!

 
 
Fick mig en chock när jag ramlade in här på bloggen och möttes av en uppsjö av kommentarer!
 
Självklart blir jag superglad men samtidigt undrar jag vad det här kommer ifrån? Hamnat någonstans på blogg.se? Nåväl, roligt att mötas av så mycket positiv energi. Tack så mycket alla fina människor!


Har haft en rolig helg som har varit full av punk..
 
Tanken var att ett band från Finland skulle sova hos oss lördag till söndag men det slutade med att ett band från Italien dök upp på fredagen och sov här istället och vi blev några vänner och LP.s rikare. Under spelningen Linus arrangerade drog ett band upp mig på scenen för att hjälpa dem filma med deras Go pro kamera. Tror ni jag blev sugen på en sådan eller? Oh ja.
Som tack för hjälpen fick jag en LP och sedan drog vi vidare till näste spelning där vi fick en LP av våra italienska vänner som tack för att de fick sova här! Så allt som allt: Awesome helg!
 
 
 
Hur har eran helg varit? :)
 
 
 

Into the woods

Foto - Sofia Holmberg, Modell - Martina Tordorova
 
 
Några ny-redigerade bilder från fotograferingen vi gjorde i somras. Tänk vad tiden går fort? Känns som det precis var sommar och poff nu är det nästan vinter. Har ni hört talas om den kommande filmen Into the Woods (för att snabbt byta samtasämne) som bland annat fantastiska Johnny depp medverkar i?
 
Den inspirerade mig till redigeringen på dessa bilder! :)
Älskar förövrigt den gröna, klättriga, stenväggen. Den är så himla magisk.

*BLOPPIS*

 

 Hallå vänner, äntligen dags för Bloppis!

Har ett gäng sköna, oanvända plagg till salu då det vart fel storlek eller liknade.
Tror det kommer bli en Bloppis - del 2 om ett tag beroende på hur lyckat detta blir!

Nåväl, hoppas ni hittar något ni gillar! Shoppa på!


 
 

Kort, mag-tröja med coolt tryck

(Ny/Oanvänd)
 
Storlek:  M  ( men skulle säga att det är mer som en xs/s)
Pris: 60 + frakt
 
 
 
 
 

Ny ljus, jeansväst från London med fina slitningar

(Nytt/Oanvänd)
 
 
Storlek: S
Pris: 80 + frakt
 
 
 
 

Tunt leopard-linne med smala band

(Nytt/ Oanvänd)
 
Storlek: M
Pris: 50 + frakt
 
 
 
 
 

Svart stilrent linne med smala band 

(Nytt/oanvänd)
 
 
Storlek: M
Pris: 50 + frakt
 
 
 
 
 
 

Vit kjol med två lager

(Nytt/Oanvänd)
 
Storlek: S
Pris:  40 + frakt
 
 

 
 
Intresserad av något/några plagg? :)
Maila mig på: SofiaHolmbergMF@hotmail.com

Halloween-veckan

Insta.
 
 
 
Såhär har det sett ut den senaste tiden, höstigt och halloween:igt.
 
Har haft fullt upp ett tag med lite av varje. Förra veckan hade Linus sin Halloween/25-års fest och de krävde sina förberedelser. Kånka halloweendekorationer, musikutrustning, handla mat, laga mat och allt som ska ha gjorts när gäster anländer för att sedan få allt se ut precis som innan.
 
Därefter började jag med uppdrag: vitrinskåp som också kräver en hel del jobb. 50 procent är färdigt så det är bara att kämpa vidare med det kommer bli underbart när det är klart.
 
Torsdag/fredag var jag barnvakt och det är ungefär som att passa två stycken duracell-kaniner som går på högvarv. Vi hade en tvspels-kväll som sent ska glömmas och jag kanske behöver någon månad att återhämta mig men sen är jag redo för nästa övernattning! ;)
 
 
Och sist men inte minst: Igår kväll hade vi förberett en spökvandring på en avskild herrgårdsvind för ett gäng ungdomar. De fick äntra vinden med endast en ficklampa för att genomföra sitt uppdrag att hämta "Lilla Elsas" docka längst in bakom spisen och sedan lämna tillbaks den till Elsa i hennes rum vilket var lättare sagt än gjort då det möttes av hel del kusligheter på vägen. Jag spelade Elsa och låg inklämd under en bänk i det ödsliga, kolsvarta rummet så när ungdomarna öppna dörren trodde de först att det var helt tomt där inne för att sedan få sig en överraskning ;) De sprang skrikandes ut från rummet i panik, haha! Underbart!
 
 
 
Hur har eran Halloween sett ut?   :)