God Jul!

 
Halloj alla goa människor!
Tänkte bara kika in här och önska er en god jul :)

MESH

Dress from Sheinside ♥

PULKA

 .. och så förvandlades jag till en eskimå.
 
 
Innan de var snack om Sven som svepte runt så var det snöigt, mysigt och perfekt pulkaväder. De var inte lite snö heller! Mina första tankar var "YES! De blir en snöig jul i år" till skillnad från tidigare år när det dykt upp snö först i Januari men oj så fel jag hade, de kom lika fort som de försvann. Erkänn ni bara ville jävlas, vädergudar? PFFFFT *Planerar hämnd*
 
 
Nåväl, vi njöt så länge de varade! Man kan dock undra vem som hade roligast,
jag eller lilltjejen? ;)  #pulkaforlife

Middle-earth here we come!

 

Wopppiidoppi eller något i den stilen!
 
Ikväll ska den fredagskväll förgyllas med bio, ni kan aldrig gissa vilken film! Eller hur? Doh. Den första filmen var lite av en besvikelse ärligt talat men något säger mig att den andra filmen kommer höja ribban. Annars får jag kräva pengarna tillbaka ;)  NU: Hobbit, Smaugs ödemark! Let's go!

Nu är det jul här i vårt hus

 
Hallå i stugorna..
 
Julkänslan har inte dykt upp på riktigt för mig än men jag har börjat pynta lite ändå i hopp om att den dyker upp. Har ingen lust att slå på stort i år (som om jag någonsin har de?)  men lite julstämning ska de bli vare sig de vill de eller inte!  När jag slog på tv.n till julkalender börjar det precis snöa ute och då bubblade några julkänslor upp till ytan, yey!
Har ni sett kalendern i år förresten? De tidigare åren har jag inte kollat alls men i år följt den och kollat varje avsnitt. Älskar tema-låten, så sjukt spännande och bra!

Därför har det varit så tyst...

Sci-fi mässan i Göteborg där jag krossade Darth vader..
 
 
Det enda som har varit på min hjärna den senaste tiden är Star wars och inte en smula av någon annat. Varför kanske ni undrar då?  Jo, de dök upp ett öppet casting call för två huvudroller till kommande Star wars- filmen och en sån chans får man ju inte missa. Så vi har övat, övat och övat och äntligen är auditionen avklarad och det enda vi kan göra nu är att vänta och hålla tummarna! ♥