BALLONGBUD

 
 
 
Den här fina ballongen fick jag i födelsedagspresent. Den har ett coolt Star wars-motiv på sig, vilket tyvärr inte går att se då den bara ville snurra sig åt alla håll förutom just det jag ville.... såklart. Livet i ett nötskal.
 
Och på tal om ballonger... hört talas om ballongbud? Det går att skicka mycket roligt till någon på sin födelsedag, perfekt om man vill överraska någon man har kär som bor lite för långt bort. Fick till exempel en jättevacker blomsterbukett av min mor skickad till mig på min alldeles egna dag, tack! 
Men tillbaks till ballongerna.. det finns ett företag som gör jätteroliga figurer/arrangemang med ballonger och presenter som skickas med bud. Det går även att välja mellan olika teman, allt från "kalaslåda" till "kärlekslåda". Jätterolig idé om du frågar mig! Hade aldrig hört talas om det tidigare och tycker det är en unik och rolig grej. Perfekt att skicka till barn eller till någon som bara har väldigt mycket barnasinne kvar (som jag)
Ska definitivt skicka ett ballongbud till någon nästa gång!
 
Nedanför kan ni se ett litet smakprov på hur de kan se ut.... hur gulligt är inte de här ?
ballongbud.se
 

MEDELTIDSKALAS

 
 
Fyllde nyligen år och för att hålla fast vid Medeltidsveckan-känslan bestämde jag mig för att ha Medeltidskalas. Vi höll till vid en gammal kyrkoruin omringad av träd och fält en solig och varm eftermiddag.
Vi käkade picknick/buffé, hade en trekamp med pilbågsskytte, dragkamp och kubb och myste i naturen!
 
Har förövrigt varit sämst på att blogga den senaste tiden, har varit så sjukt mycket av alt möjligt.
Har bland annat börjat skolan och en av kurserna jag ska läsa är Historia, passande med tanke på all historia jag varit omringad av den senaste tiden. Ska bli intressant att få lära sig mera om de! :)
 
Ska även försöka ta tag i alla bloggrelaterade jobb nu och komma på banan igen.
 
 
 

Tillbaks på fastlandet.

 
 
 
Har utan att överdriva haft VÄRLDENS bästa vecka på Gotland och Medeltidsveckan, ville att de skulle fortsätta föralltid, var ett riktigt, riktigt tungt farväl. Hoppas vi finner oss själva i Visby nästa år också! För de är sant som de säger, har man väl vart på Medeltidsveckan en gång så är man en del av familjen sen.
 
Nu ska vi ut och reka ruiner. Mer om MTV senare!