Let's go!

Bilder från 2012,
 
 

Mina vänner och ovänner. Nu är resa till ITALIEN bokad, yey!
 
Om en månad drar vi och jag skulle ärligt talat inte kunna vara mer taggad än jag är. Behöver verkligen åka iväg, koppla bort vardagen och dra på äventyr.  Har varit så mycket plugg och alldeles för lite äventyr det senaste. Inte okej. Nu ska här TAGGAS! Det är första gången jag besöker Italien och jag har ju ett helt galet livsmål om att besöka alla (så många som möjligt) länder i världen, haha. Nu får jag pricka av ett nytt i alla fall och det känns fet bra!  
 
Vi kommer landa i Bergamo och därefter har vi inte riktigt bestämt vart det bär ännu... Venedig som ligger ca tre timmar bort är jag väldigt sugen på men Milano är också ett alternativ. Två väldigt olika städer men som båda verkar ha mycket att erbjuda vilket gör det ännu svårare för en sån som mig att bestämma sig, beslutsångest! Vad tycker ni som redan varit där? Vad är värt att satsa på? Ni får lov att komma med förslag på andra guldkorn som ligger i närheten också, såklart. Även andra tips om ni har något på lager. Go bananas!
 
När man ska ut och resa gäller det att få med sig rätt valuta också. Personligen föredrar jag att ha gott om kontanter när jag reser. Restaurangbesök och sådant passar väldigt bra att betala med kort men till exempelvis;  marknader, utflykter, dricks och annat kan vara gött att ha kontanter till. Med Unimon kan du väldigt enkelt och smidigt beställa din resevaluta hemifrån din egen soffa/säng och hämta ut hos ditt närmsta postombud. Det är i regel billigare att växla cash här i Sverige än på ditt resmål, något du kan tänka på om du ska ut och resa snart.
 
 
Så, har ni några semesterplaner?  Höstlovet, vinterlovet? :)
 
 
 
 
 

Den för korta klänningen

 
 
 
Här kommer lite bilder från helgens fotande tillsammans med älskling. "Tröjan" som egentligen är en för kort klänning kommer från, NewDress.och är superfin!
Förövrigt har det varit väldigt segt det senaste, låt oss säga så här: om jag inte måste göra något, gör jag helst inget. Fokus ligger främst på skola och plugg, vilket är ganska segt i längden. Behöver lite mer kreativitet och "barnslighet" i mitt liv känner jag, vill klä ut mig, pyssla och leka! :*
 
Hur leker erat liv? Är så dålig på att hänga med :) Sorry.
 
 
 
 

NYTT HÅR

 
 
 
Dags för förändring. Slängde i färg i mitt hår igår, tanken var att det skulle bli mer lila, men det skiftar i lite olika färger och blev mörkare än tänkt...men, jag är nöjd!  Känns perfekt nu till hösten! :)
 
 

Just de, jag har en blogg!

 
 
Just det ja... tanken slog mig att "visst fan, jag har en blogg" så jag tänkte jag skulle kika in här även om det blir alldeles för sällan. Tycker det är tråkigt men har tyvärr andra saker som prioriteras före.
Plugget tar och kommer ta en jäkla massa den här terminen, kommer plugga tills min hjärna får nog och säger upp sitt jobb som chef över min kropp.
 
Förövrigt, Höst! ÅÅÅH, kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar det och hur lycklig jag är. Min lycka över att plocka fram halsdukar och stickade tröjor är rätt onormal men den finns där ändå.  Mörker och härliga, blåsiga höstdagar med vackra färger, dessutom släpps jättemycket bra filmer på bio som jag ska befinna mig framför! :) Geeeeee mig!  <3
 
 
 

GOTLAND / MEDELTIDSVECKAN

 
 
 
Här kommer en blandning av Kamera/mobil-bilder. Använde knappt min systemis (det hade förstört stilen/tungt att bära) så mobilen fick stå för de tyngsta jobbet. Det var verkligen VÄRLDENS underbaraste vecka och jag vill (måste) åka dit snart igen!
 
Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och jag är sjukt taggad på höst. Jag älskar den här tiden vi befinner oss i just nu, sensommar/höst övergången. Fortfararande värme från sommaren kvar och den sköna, friska luften från hösten har dykt upp, njutning!  :)