HAPPY EASTER

 
 
 
Glad påsk på er alla underbara läsare!
Hoppas ni får en fin helg :) 
 

Favoriter: Musik & Mat

 
 
 
 
 
Köpte världens bästa platta! 
 
Drog runt i GBG-city med en polare, käkade mat och spanade in mängder av skivaffärer och tillslut fann jag denna skönheten. Den är så sjukt jäkla bra! Gillar du punk måste du utan tvekan kolla in den. Finns på Spotify också så det är bara att gå in och lyssna på den! Du kommer absolut inte bli besviken. Jag har sällan skådat en mer fulländad platta och vill bara visa upp den för hela världen haha. Den går varm hos mig dygnet runt typ.
 
Och när vi ändå är inne på favoriter, låt oss fortsätta på temat. Ska ut och äta med modern idag på The Barn
i Göteborg. Var där för några veckor och käkade hamburgare för första gången och har INTE kunnat släppa de. Asså helt seriöst, tänker konstant på den jädrans hamburgaren, haha. Hoppas verkligen den lever upp till min förväntningar och är lika god denna gången, annars har jag ägnat mycket tid åt att fantisera om den helt i onödan. Men det var mina favoriter just nu... Musik och mat, man behöver egentligen ingenting mer!
 

Och påsk till helgen! Har ni några roliga planer på gång?   
Själv blir det familjemys för hela slanten! :) 
 
 
 
http://www.avhuset.se/
 
 

Game Of Thrones - Cosplay

 
 
 
 
Om lite mindre än 2 veckor är det dags för Sci Fi-Mässan i Göteborg
 
Detta året är planen att cosplaya Khaleesi från Game Of Thrones och på bilden kan ni se vilken outfit jag ska bära - Klänningen hon har i Qarth, så himla fin! Har några detaljer jag måste fixa på dräkten men sen är jag redo för mässa. Håller på och drar igenom säsong 5 nu också. Jag är ganska efter, jag vet!  Innan mässan ska jag hunnit se klart säsongen så jag är fullt uppdaterad iallafall. Kommer bli episkt! Tagga! 
 
Någon av er som ska dit? :)
Info event --> Här
 

Mer färg!

 
 
 
 
Den här söndagen hade jag egentligen knappt tänkt klä på mig men så kände jag en sån stark lust av färg.
Hade en period då jag gärna gjorde mycket färgglada sminkningar och lekte med färg överlag men jag faller alltid tillbaks till den klassiska Sofia. Svart, svart, svart och mera svart. Den färgen kommer alltid vara mest jag. Ska dock försöka leka lite mer med färg framöver, blir så glad av färg ju! :)

Idag blev det en massa grönt kladd. Matchar både våren och mina ögon, win! 
 

Vårtecken och ljuskänslighet

 
 
 
 
 
Nu är äntligen våren här!  Vädret är ju huuuuuur underbart som helst. 
 
Har inte varit hemma så mycket det senaste, känns som jag mest flängt runt som en tok hela tiden och hittat på diverse bus. De första jag gjorde när jag kom hem idag var att slänga mig ner på gräsmattan och lyssna på musik i solen. Skulle kunna ligga kvar föralltid, så himla härligt! 
Trots att jag blir pigg och glad av solen brukar jag även bli så jävla trött under våren. Omställningen mellan den kalla mörka vintern och den ljusa soliga våren brukar vara väldigt påfrestande. Har börjat inse att mina ögon är väldigt ljuskänsliga så de är säkert en stor bidragande faktor. Brukar avta ju längre in på våren vi kommer så antar att det bara är att härda ut. Bortsett från de är våren go! 
 
 

Weekend

 
 
 
 
Hemma efter en otroligt trevlig helg i Malmö!  
Har bättrat på mina skånska-skills, sett alldeles för många Marvel-filmer, ätit massa god mat, turistat som en boss och fjantat mig alldeles för mycket. Med tanke på att jag känt min skåning sedan jag var 13 - 14 år så blir jag automatiskt den åldern igen när vi hänger vilket är både underbart och katastrofalt, haha!  Nivån på skämten kan vara låååååååg och jag älskar det!  
 
 
Nu ska jag fortsätta Marvel-tittandet här hemma...
 

Let NO man steal your thyme

 
 
 
 
I början av året hade jag skrivit ett inlägg (som aldrig blev publicerat) där jag listade saker jag såg fram emot med 2016. Strax därefter brakade allt samman och den listan förgördes TOTALT. 
 
 
Men NU börjar bra saker uppenbara sig igen. Det ploppar upp nya, spännande saker hela tiden! 
Exempelvis så åker jag till Malmö imorgon, träffar bästis och har världens grymmaste photoshoot med underbara människor. Därefter ska jag på audition för ett skådespelar-jobb som jag är såååå taggad på!
Bara den senaste veckan har det varit väldigt positivt på karriär-fronten. Sådant brukar alltid gå i vågor för mig. Ena stunden händer absolut ingenting sedan händer ALLT på samma gång. Så himla pepp just nu! 
Fick även höra Bad Religions "30 years live" och den var sådär förbannat bra så man nästan blir arg!
Kände mig extra lycklig med vetskapen om att jag ska åka och se dem i London tillsammans med min skåning! Och där har vi ännu en av alla underbara sak att se fram emot 2016. And more to come! 
 
 

Photoshoot-Material

 
 
 
Här får ni en liten smygkik på klänningen jag fyndande på second hand.
 
Färgen går lite mer åt rosa på bilderna än det gör i verkligen. Väldigt nöjd iallafall, tror de kan bli bra! 
Klänningen är väldigt simpel men vacker och kan lätt bli väldigt "uppklädd" som att man ska på bal eller något liknande vilket jag vill undvika. Inga bal-bilder här inte, nu ska vi skapa konst.
 
 
 
 
 
 
 
Här har vi fynd nummer 2.
 
Folk brukar ofta tro att jag är galen när jag berättar om mina idéer. Men har jag fått en vision så kör jag stenhårt på de. Den här plastcapen kan folk ha blandade tankar om men jag tror det kommer bli riktigt coolt! 
Jag återkommer med resultatet längre fram! 
 
 

Everyday I worry all day

 
 
 
 

Firar slutet med party!

 
 
 
 
 
När jag var liten tänkte jag på 25 som slutet.. Då är man typ död ju? 
 
 
Inte än! Dock har jag inte fyllt ännu så vi får la se, haha ;)  Men..... party!  Jag fyller om ett halvår och börjar bli sugen på att dra ihop en riktigt stor, awesome fest med något grymt tema. Ett halvår kan kännas som lång tid men ska man dra ihop något stort så tar det tid att planera och fixa så det är lika bra att börja i tid då. Och ni känner mig. Jag kan inte ordna en fest utan ett tema där man får klä ut sig/klä upp sig. Jag har två idéer som ploppar upp i huvudet, spontant. Tänker dock vara lite mystisk / hemlig och inte avslöja. Dock är jag osäker om dessa teman passar för årstiden... det är sommar, början av Augusti och då bör man kanske utnyttja de till sin fördel? Finns mängder av utomhus-aktiviteter och fester man kan fixa och mina teman är inomhus. Vad tycker ni?  Inne/ute?
 
Och vill mycket hellre ha en fet fest än massa presenter när jag fyller år. Folk får hellre lägga en slant för att skapa den ultimata festen där vi kan ha kul tillsammans. Upplevelser och häng med nära / kära är mycket mer värt än materiella ting! Alla gånger! 
 
 
 hyrglaset.se
 
 

Jag drar till Malmö!

Straight edge for life.
 
 
 
 
Nästa helg åker jag ner till Malmö för att bo hos min favorit-skåning samt dra ihop världens grymmaste photoshoot med en modell därifrån. Kommer bli helt fantastiskt!
 
Drog iväg på second hand letande på förmiddagen för att hitta något unikt / coolt / vackert till den här fotograferingen. Med tanke på att mitt huvud var helt TOMT på idéer innan så var planen att hitta något plagg att bygga de runt och tänka sig, det gjorde jag!  Hittade två stycken väldigt olika saker som gav mig en hel del idéer att bygga vidare på. Let's do this!
 
Om jag har tur får jag även med min bulgariska skönhet som MUA och resesällskap på den här karusellen! Hoppas, hoppas, hoppas! :) 
 
 

Vi väntar på dig

 
Lite vårkänslor från tidigare i veckan. Frost och sol är så löjligt vackert!