Allt sitter i kläderna?

 
 
Kan ni fatta... jag hittade den här klänningen i en second hand-butik för 6 pund!? 
Helt galet. Jag är så glad över att jag köpte den och att den passade. Gjorde en chansning då jag aldrig prova den på plats trots att de är barnstorlek. Thank god for big kids, lol. 
De är en speciell känsla när en tar på sig en maffig klänning med lager eller med längd. Kläder som fladdrar i vinden osv. Så fort Anna klänningen kom på ville jag skutta omkring, leka och skratta. När jag tog på mig mina vanliga kläder sen blev jag mitt vanliga apatiska jag haha. Sammanfattningsvis? Jag borde ha mer prinsessklänningar på mig, de resulterar i mer glädje för mig och för min omgivning. 
 

BIRTHDAY GIRL - 27

 
 
 
Så igår blev jag 27! 

Och de märkliga... jag började skriva på engelska. För seriöst, jag spenderar all vaken tid med att prata engelska nuförtiden, inte så konstigt!? Så.. borde jag skriva på engelska också? Eller fortsätta på svenska?
Jag hade vilket fall som helst en väldigt fin födelsedag. Saknar såklart familj och vänner där hemma lite extra en dag som den men de var fint att bli bombad med kärlek via telefonen.
 
Har som tradition att ta födelsedagsbilder. Brukar ofta innehålla ballonger. Och idag bestämde jag mig samma dag för att göra de. Hade inte ens tänkt tanken. Och rent spontant tänkte jag... vart FAN hittar jag ballonger i denna stora stad? Ju större stad desto större utbud kan en ju tänka. MEN ju större stad desto svårare att hitta är mer rimligt tänk faktiskt. Jag gick till flertal affärer och kollade. Frågade även personalen efter tips på andra ställen. Tillslut fick jag mina ballonger iallafall och de är otroligt hur snabbt en kan vänja sig vid något...
att jag bor med gångavstånd från denna utsikt över tower bridge och the shard är egentligt galet!! Men nu är det min vardag. Tänk om någon hade sagt de till mig för bara ett år sedan. Hade trott dom var galna. Seriöst.
 
 

Jag har skrivit kontrakt!

 

HEEEEEEJ.

Ledsen för tystnaden. Det är intryck och nytt hela tiden. Måste ta in allt. Och vad har hänt sen senast!? 
De vart stressigt här på slutet då jag visste att jag skulle flytta ur mitt dåvarande boende men inte visste vart jag skulle hamna därefter. Och om jag ens ville vara kvar. Saknad till Sverige fanns. Att bo i ett land där en vet hur saker fungerar och språket kommer utan att en behöver tänka är så himla skönt. Här måste jag anstränga mig mer, hela tiden. Lära mig, förstå, tänka. Meen... när flytten var nära och jag insåg att jag eventuellt måste åka hem kände jag stress. Jag vill ju inte åka hem!? Jag är ju inte klar här än. Då blev de en himla fart med att hitta nytt boende. Bostadsmarknaden här är galen. Allt går fort fort fort och är dyrt dyrt dyrt. Dessutom finns det mängder av folk som vill lura en. Bara att sätta igång då hehe!? Åkte och kolla på ett ställe häromdagen men magkänslan sa nej. Alldeles för krågligt att transportera sig. Bestämde mig istället för att stanna kvar på min sida av stan där jag känner mig hemma nu. Kontaktade olika agenter och bestämde möte med en på morgonen för att få se två olika bostäder. Tanken var att se fler på eftermiddagen. Men trots att första rummet är minimum och typisk London-standard så lockade området och magkänslan sa kör. Gångavstånd till Themsen så kommer kunna njuta av mysiga promenader vilket är sjukt värt. Vill helst inte hamna på någon stökig gata med barer och uteliv liksom utan så naturnära de går i en storstad haha. 

Summan av detta stökiga inlägg. Jag har skrivit på kontrakt och flyttar in imorgon!!!! 
Kommer bli kvar i London MINST ett halvår nu. Den tanken är galen. Hade ett kortare boende innan då jag hade möjlighet att dra om jag vantrivdes men nu är jag uppbunden och livet i London kan börja mer "på riktigt".