Sveriges bästa..

 
.. fotobloggar, utsedd av vigselminnen.se.
 
För att spana in sidan och de andra grymma bloggarna, klicka HÄR.

Som långa tåg av längtan

 

Gbg-city och halvgudar

fin pojkvän.
 
Gbg-city och halvgudar
Efter att ha längtat till döds efter Percy Jackson premiären, vad händer då? Jo, jag blir sjuk såklart. My luck!
Tillslut fick jag iallafall sen den och jag är mer än nöjd! De enda minuset är att den verkligen inte passar i 3d och själva 3d effekten förstör en hel del, ska de vara PJ ska de vara 2d. Taggar dvd släppet nu!  *Filmnörd*
 
 
Har ni sett Percy Jackson 2? Vad tyckte ni? :)

Let's shoot #8 - En känsla

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SimonInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!

 
För mig kändes det naturligt att spela på den känslan som var aktuell just förtillfället. Med tanke på att jag varit sjuk mycket den här månaden och hade kort om tid att skapa min bild kändes "stress" som en väldigt passande känsla ;) Bilden i sig är väldigt lugn men det ska ändå spegla någon slags inre stress som vi alla upplever eller har upplevt någon gång.
 
 

Kom tillbaks?

 
 
Kom tillbaks?
De har inte varit någon hemlighet att jag varken varit flitig på att fota eller blogga den här sommaren. Har känt någon slags olust för att ens plocka upp kameran så jag har låtit den ligga för de mesta. Både jag och ni har blivit tystare på bloggen så de har blivit någon slags ond cirkel...
 
Men NU börjar äntligen lusten komma tillbaka. Dags att bryta det dåliga mönstet och komma igång igen!
Hösten brukar alltid komma med mycket inspo och de händer flera roliga saker framöver. Just nu taggar jag Malta och Zombie-walken. Pepp!

Längtan

 
I födelsedagspresent fick jag en resa till Malta av min älskade pojkvän. Ska bli så sjukt underbart att åka bort!
Känns extra roligt med ett resmål som inte känns lika "turistigt" de är ju landets känsla och kultur man vill åt :)
 
Om 20 dagar bär det av, jag håller stadig koll på nedräkningen, haha!

Taggar premiären!


Premiären av uppföljaren "Percy Jackson and the sea of monsters" närmar sig. Har väntat på det här som en galning. Äntligen är biljetterna släppta och jag har bokat min! Var längesen jag var lika förväntansfull och angelägen om att gå på en film-premiär, senast måste vart när "Harry Potter och de vises sten" släpptes :)

Var en mycket större grej att gå på bio innan allt gick att ladda ner hit och dit. Kan sakna de ibland.

LACE ME UP

Min nya bustier + de fina födelsedagsblommorna :)

Tell'em that it's my birthday!

 
Jahopp, då fyller man år igen.
 
Ett år till på resumén? Ett tecken på att man blivit ännu mer van vid att äta tårta och paketöppning-skillsen har blivit ännu vassare? För vuxnare och mognare blir jag iaf inte, jag väntar på dagen då jag vaknar upp och tänker "wow, vad gott det skulle vara med en kopp kaffe nu" men de händer inte. Bara fler siffror, samma tjej.
 Samma barnsliga tjej med alldeles för mycket knäppa tankar och fantasi.
 
 
Med det sagt.. fram med tårtan!

Känn ingen sorg

 
Väntan på bussen hem efter att sett "Känn ingen sorg" i Vänersborg. Mängder av fanatiska Håkan-fans har tjatat om filmen sen den släpptes och med de i bakhuvudet var mina förväntningar rätt låga.
 
Jag tyckte filmen var underhållande, snygg och med bra skådespelarinsatser men jag blev inte ett dugg berörd konstigt nog.Trots en väldigt tragisk historia kändes hela filmen glad och tragedin var alldeles för romantiserad, för hollywood. Filmen passar inte alls ihop med det jag tänker på när jag tänker på håkan..

Har ni sett "Känn ingen sorg".
Vad tyckte ni? :)

DENIM