Saker jag gått miste om..

Bibblan är bra, lånade alla twilight filmerna där! ;) 
 
 
Well, ni kan se mina nya beroenden ovanför..
De flesta gjorde troligtvis dessa upptäckter för några år sedan när de kom ut för första gången men själv ska jag av någon anledning alltid vänta tills efteråt innan jag fattar hypen.
Tror jag medveten tappar suget när något blir väldigt populärt och alla ska snacka om det hela tiden. 

Trodde aldrig någonsin att Twilight skulle vara något för mig. Bojkottade det hårt! Föredrar old-school vampyrer a la tim burton och hade svårt att tänka mig det i en modern miljö. Oj, så fel jag hade! Bortsett från fula effekterna så är jag kär. Såg alla filmerna 2 gånger på raken. Ca-raaazy.

Glee var inte svårt att tänka sig älska. Jag är en gammal musikal-junkie. Såg de tre första säsongerna på 2 veckor, behöver jag säga något mer? Nybliven Gleek! 


Tänk vad man kan gå miste om ibland.. 
Ska försöka vara lite mer öppen för nya saker. Anledningen till att många människor gillar något är trots allt oftast att det är väldigt bra. Eller så har allmänheten bara dålig smak, vad vet jag ;) 

Let's Shoot #10 - De fyra elementen

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SimonInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!

 
Att inte ha lightroom eller möjlighet att fota i raw känns så himla konstigt. Saknar min dator. 
Fick gå tillbaks till JPG för den här månadens tema, blev verkligen i sista minuten allting. Den här bilden är tagen inomhus, yes ni hörde rätt. Huset står kvar än iallafall, ni kan vara lugna! 
 
Kortfattat symboliserar det att när man mått dåligt för något ska man "tända eld" på de och gå vidare. Vara stark, precis som elden.

Bästa av två världar

 
Bästa av två världar
Tror jag har en kraftig förkylning på G, den har inte brutit ut än men den är definitift på G. Härligt, yey! Not.
Lite frisk luft kan ju åtminstone aldrig skada så vi tog en promenad med galna, lyckliga och leriga hundar i skogen. Älskar lukten! Asså, inte av leriga hundar utan skogen. Dessutom har vi inskaffat playstation 3 lagom till att 4an kom ut så de blir en hel del tv-spel just nu! Har varit en så färglös vecka så varför inte sjunka in i en annan värld en stund? :) Speltips? 


Uppdatering

Hänger mer på instagram - "pladdermf" 
 
 
Hallå, läget? Det var ett tag sedan!
 
Bloggen har ekat tom på uppdateringar den senaste tiden av lite olika anledningar. Först och främst så kraschade min dator vilket säger allt. Har inte kunnat använda Lightroom och därmed inga nya bilder. 
Har även velat fokusera mer på mig själv, mitt mående och inte spendera så mycket tid i cybervärlden. Har funderat ett antal gånger på att lägga ner mitt FB-konto, är trött på att matas av information om folk och ytliga statusuppdateringar. Förstör den riktiga världen så mycket. Istället för att ringa/träffa någon för att fråga vad som hänt i deras liv och hur de mår får man allt fint samlat på en hemsida istället. Min slutsats = IRL is the shit.
// Fb-sidan är fortfarande kvar men jag använder den inte så mycket längre, mest instragram som gäller.
 
Så, vad är nytt? 

- Håller på att söka alla roller jag kan för olika produktioner, går ganska trögt. Har inte dykt upp så mycket i mitt område och ålder ännu. Hitills har jag varit publik i den franska versionen av "Upp till miljonen" och min högstadie-franska kändes aningen suddig. 

- Varje tisdag är härmed vegetariska dagen hemma hos oss. Rolig utmaning! 
Är helt ny i den vegetariska världen så de är svårt att hitta bra recept. Har ni några får gärna dela med er!
 
-  Hela lägenheten går i halloween-tema. Skelettet "Barkman" fick hedersplats.
Taggar verkligen för årets bästa helg nu. Fick aldrig använda min outfit för zombie-walken så jag ska spara den till Halloween.
 
- Sist men inte minst -  jag ska börja plugga!
 
 
 
Hänt något kul med er på sistone? Saknat er! :) 

Skuggor

 
 
Skuggor
Försökte få fram mer dramtiska ljussättningar med skuggor. Testade lite olika variationer med det är så himla svårt att bli helt nöjd och få det som jag vill ha det. Tips mottages vänligen!
 
Använde iallafall en blixt på vänster sida, svart reflexskärm på den högra och för att skapa ränderna höll jag upp en durkslags-liknande-pryl. Voila!