Tv-inspelning pågår..

 
 Bara för att jag önskade att slippa bli filmad på Gekås så var tv-temat självklart där JUST den dagen, haha.
Jag blev inte direkt filmad men så fort vi gick in en gång kunde de finnas en kamera där och självklart råka vi springa rakt på den ett stort antal gånger. Ser ni en galning dyka upp i bakgrunden hela tiden är det absolut inte jag, bara så ni vet. De är min knäppa tvilling!
 
Därefter blev det en roadtrip till blekinge/skåne.. Mer om det senare!

Let's Shoot #6 - Tema: HDR

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SimonInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!
 
Månadens tema HDR kändes roligt med tanke på att de är något jag sysslat med väldigt, väldigt lite och det var längesedan nu. (HDR innebär att man slår ihop flera olika exponeringar för er som inte vet.)
Att få till bilden den här månaden var dock lättare sagt än gjort. Har varit bortrest flera gånger och planerat in att fota bilden under resorna men sedan glömt någon del av uitrustningen jag behöver, urladdat batteri i datorn med ingen möjlighet till laddning osv osv.. Tillslut blev det en bild iallafall, fotad i Smygehuk :) yey!

Till dig.

 
Fick en spontan present av Linus häromdagen, superfina shorts! Gissa om jag blev glad? De är slår aldrig fel att bli överraskad med fina presenter liksom ;) Åh nej. Han är utan tvekan världens bästa pojkvän. Så är det bara.
 
Idag bär det av till Gekås, Ullared. Woopiidoo. Ska bli roligt, var ett tag sen senast! Brukar bli ett årligt besök dit ungefär. Köpa lite roliga och nödvändiga saker, mest roliga förhoppningsvis. Får hoppas att de som spelar in Ullared-serien INTE ser det här som en inbjudan att filma mig när jag bråkar över hur sjukt det är att plastpåsarna blivit en krona dyrare, bli starstruck över någon såkallad "känd" anställd eller handla 4 kundvagnar med inlagd gurka? Njae, dit har jag nog inte kommit i mitt liv än... *stay tuned*
 
Efter Ullared vistelsen rullar vi nog vidare längre ner i landet, inte bestämt riktigt hur de blir med den saker ännu dock. Hoppas i vilket fall som helst att de blir bad, har inte gjort något premiärdopp än ju! Börjar bli dags!
 
Någon mer som ska till Ullared? :)

Midsommar-helgen

 
Har spenderat min Midsommar-helg hos morfar tillsammans med familjen. Dansat runt midsommarstången utan att kunna några av danserna och grillat i SPÖREGN (har man bara viljan så går det mesta) Känns och syns verkligen att jag varit ute på landet är helt rödprickig och de kliiiiiiiiiiiar överallt, gah. Satans mygg.
 
Har i vilket fall som helst haft en riktigt trevlig helg :) 
Hur har eran Midsommar varit?
 

Fototävling - Vinn presentkort från DesignSkins

 
Tävling!!
Dags för en tävling i samarbete med Let's shoot gänget och Designskins. Du har chansen att vinna ett presentkort från Designskins där du kan designa ett Skin/skal till dator eller mobil med helt egna bilder eller genom att välja mellan färdiga designer på Designskins hemsida.
 
 
För att vara med och tävla:
 
- Fota en bild med Tema: Sommar och skicka in till
LetsShoot@hotmail.com
 
- Gilla Let's Shoot och DesignSkins på FB
 
 
 
Lycka till!
 

INSTA-lately

        
Instagrammat.

De har ju varit sommar-värme under en lång period nu men jag är fortfarande den som går runt med skinnjacka, kängor och byxor medans alla andra går runt med shorts/linne eller någon somrig klänning. I våran lägenhet är det alltid så kallt så när jag är inne tar jag på mig massor och varje gång jag går ut tänker jag "oops, I did it again" .Så häromdagen tänkte jag "Nu ska tamefan jag också vara somrig" och tog på mig klänning och bara ben.
Tror ni inte att de börjar ÖSREGNA och blir värsta pissvädret bara för de! Självklart! </3

BTS

 
Här kommer lite behind the scenes från senaste plåtningen. Smink och delvis hår fixades på Salong Aqua resten var tvunget att göras på plats. Vi höll till i en park och hade en skön tant-liga som publik. 4-5 tanter satt med varsin rullator borta på bänkarna och kollade på :) Härligt! Tur att vi hade vädret på vår sida också.
 
Och idag blir det troligtvis ännu en plåtning!  *busy*

Photoshoot-thursday

 
Ska bege mig iväg till dagens photoshoot strax. Frisören jag testfotade hos för ett tag sedan gav mig ett fotojobb inför en tävling, de verkar komma en del tävlingar med jämna mellanrum. Denna gången blir det två modeller som ska fotas med en extremt coolt tema *taggad* Kan tyvärr inte säga mer för det är hemlighetsstämplat tills tävlingen är över :)
Får inte riskera att någon stjäl denna grymma idén.

Modellerna håller på att fixa hår och smink as we speak så  jag får snart hoppa i dojjorna och ta mig bort till salongen så vi kan köra igång. Har ni några roliga planer för idag?

Fina familjen


Efter lilltjejens namngivning blev det en supersnabb fotografering på typ 5 min innan vi fick skynda vidare då Linus skulle ha en spelning efteråt, de är mycket spelningar och turneér just nu ^^
 
Deras dotter fick i alla fall utan tvekan  världens coolaste andranamn, Zelda (efter Tv-spelskaraktären
Hur awesome!?