FLYTT TILL LONDON


Hej på er! Nu har jag landat lite i allt och tänkte därför dela med mig av de mina tankar och upplevelser hitills. 
Jag har alltså dragit till London själv och min tanke är att försöka starta igång någon form av karriär/liv här. Kör de lite soft till en början för att känna om jag skulle kunna trivas här. Ni får oavsett följa med varje steg.
 
Dagen jag flög var jag de mest nerviga vrak tänkbart. Jag har flugit till London tidigare och de har varit lugnt.
Men tankan på att åka dit ENSAM under så lång tid skrämde slag på mig. Och då har jag ändå hittat på den här idén. Helt frivilligt. Självplågeri eller ambition? Ingen som vet. Här kommer lite av de som hänt hitills..
 
 
 
 
Såhär bor jag. Jag är gladare över de än jag ser ut, jag lovar. Trivs jättebra med området och boendet! 
Har bara hunnit utforska närstående delar lite men har planer på att se mer av de som finns nära mig.
Efter äventyr i de mest intensiva delarna av London känns de bra att landa här, lite lugnare. Passar mig utmärkt. Samtidigt har jag nära till allt. 
 
 
 
 
Första dagen i London tog jag VÄRLDENS LÄNGSTA promenad....
Valde att gå in till stan istället för att ta bussen och promenerade längs hela Themsen, samt över broar fram och tillbaks. Jag var så solbränd. Försökte hitta skugga. Försökte hitta någonstans att köpa en keps/hatt. Inget. Tillslut irra jag omrkring och visste inte vart jag var, hur jag skulle ta mig hem samt var helt bränd i hela huvudet. It wasn't pretty. När jag väl kom hem igen däckade jag DIREKT. Hade så ont överallt. Sen sov jag bort hela förmiddagen dagen därpå. Lite väl hardcore första dag. Måste lära mig att inte gå all in direkt, jag har tid. Behöver inte avverka hela London på en dag...
 
 
 
 
Blev påmind om vilken underlig art turister är. Så roligt att se alla som ihärdigt spriger omkring för att få den perfekta Instagram-bilden samtidigt som ALLA tar samma selfie med samma bakgrund.  
Om jag hittar någon ny vän som precis som jag saknar hämningar (läs:hyfs) så skulle jag vilja spendera en dag vid Tower bridge bara för att photobomba människor. Vore inte de värt!? Sen kommer hela Instagram fyllas med galna bilder på mig tillsammans med en hord turister haha.
 
 
 
 
Fortsättning följer ... <3 
 

Sista dagen i Sverige

 
 
Några timmar kvar innan jag sätter mig på flyget till London och lämnar Sverige bakom mig. Är sånt nervvrak just nu, så mycket känslor, så mycket tankar. Kan se mig själv tänka tillbaks på denna dagen i framtiden och se att detta steget var starten på en himla massa. 
 
På bilden har jag förövrigt min mormors gamla jacka/tröja från 60talet. Känns fint att kunna bära minnen med mig från de som inte längre finns med mig. 
 
 

MIDSOMMAR 2018

 
 
Några snaps från min midsommar som varit otroligt lugn och blåsig. Mest förberedelser inför flytten till London som endast är två dagar bort. Spännande och sjukt läskigt. Ett oskrivet blad som kan fyllas med vad som helst. Är så himla taggad på att åka samtidigt som jag är orolig över otaliga saker. Att inte gå vilse, att ekonomin klarar sig, att hinna och lyckas med allt jag vill. Men jag skickar ut allt i universum och lämnar de så. Positiv energi, positiva tankar. Allt kommer gå grymt. 
 
kommer bomba bloggen med bilder och tankar från London framöver! Häng med! 
 

Drömmer sig bort

gumo.se
 
 
Som sagt. Jag nämnde tidigare något om upplevelsestress i samband med sommar. Vädret ger mig både solsting, allergi och sabbar mitt arbetshumör vilket ger mig enorm stress. Och jag vet, klaga, klaga, klaga. That's how I feel tho. Kommer bli så mycket bättre när allt jobb är klart och jag åker till London. Då kommer jag kunna släppa strssen. Just nu försöker folk dra ut mig på andra äventyr vilket gör att jag har svårt att hålla fokus på de jag borde. Och hur konstigt de än låter så får de mig att längta till kallare och mörkare väder. Vinter. Snö. De är så typiskt. På sommaren vill jag se filmer om vinter och på sommaren älskar jag att se sommar. Vore otroligt mysigt att åka på någon skidsemester till sälen denna vinter. Boka någon stuga och ta med hela familjen. Har tänkt tanken tidigare men de krävs planering god tid i förväg så de är lätt att de inte blir av. Så kanske skulle försöka boka något över jul/nyår detta året? Vore sjukt mysigt. Sladda ner för någon backe, pulsa i djup snö, dricka varm choklad i stugan framför en brasa. Skulle faktiskt kunna tänka mig att åka till Sälen även nu på sommaren. Älskar berg och vackra landskap i alla former. 
 
 

SOMMAR BUCKETLIST - 2018

 
 
 
 
BUCKETLIST FÖR SOMMAREN 2018
 
- Medeltidsveckan
- Lödöse Medeltidsdagar
- Besöka Bohus-fästning
 
- Rida
- Bada när det regnar
- Skriva på min bok
- Te-party med fin servis/klänningar
- Bygga en kojja 
- Sitta utomhus och måla
- Upptäcka något nytt
- Bli kär
 
- Praktisera på Teater i London
- Ha Sago-plåtningar
-  Träffa nya människor