Veckan..



Mina senaste dagar har varit alltifrån på topp. Häromdagarna ramlade jag och skadade handen därpå vi fick åka till akuten och spendera ett stort antal timmar, inte världens roligaste kvällsunderhållning. Blev iallafall tillsagd att röntga handen (ifall det skulle vara någon spricka) men komma tillbaks dagen efter för annars skulle jag få vänta hela natten, klockan var redan 12 på kvällen och jag hade inte ätit något sen frukost så ja, det lät som en bra ide!
 
Jobbade bara EN läkare på akuten på kvällen som skulle ta hand om ALLA patienter, hur sjukt är inte det? På dagen jobbar det 25 st och det är på kvällen det kommer mest patienter till akuten. Kanske borde planeras om där? Minst sagt.
 
När jag vaknande dagen efter mådde jag ännu mer bajs. Förkylningarnas-förkylning med feber, huvudvärk och allt sådant som jag älskar SÅ mycket. Klarade ganska självklart inte av att åka in till röntgen vilket akutmottagningen säkerligen inte hade gillat om jag gjorde ändå. Fanns en skylt inne på toaletten där de stod "Unvik komma till sjukhuset om du är sjuk...." Haha, ironiskt.
 
Är fortfarande sjuk och sängliggande. Då blir bloggen ofrivilligt tyst. Men med denna starten på veckan kan det inte bli så mycket sämre utan bara bättre, kanske en superhelg?  *peppar*

Min Nikon har lagt på sig!

 
Nu har jag ÄNTLIGEN skaffat mig ett batterigrepp till min kamera, de var verkligen på tiden! Även ett minneskort som inte blir fullt på 5 minuter så det är fritt fram att fota mycket och länge! Alltid när jag skaffar något nytt till kameran blir jag"kär på nytt" och vill fota allt och inget. "ÅH, nämen va fint det här dammkornet lyser i motljuset, *KLICK*"Blir ca 99,9% att radera då men det är en härlig känsla!

Skeleton Romance.

Todays.

En bra start på dagen!

 
 
En god och vitaminrik smoothie ger en bra start på dagen. Wooh, energikick!
Och för att avsluta det på bästa tänkbara sätt blir det en sån där härlig kväll som jag längtat efter länge, nämligen biokväll! Har inte bestämt vilken film vi ska se ännu men vi hittar nog någon. Biosnackisen det senaste har ju varit den senaste (och sista) Twilight filmen men jag har inte sett någon av filmerna och är inte så intresserad av att se dom heller om jag ska vara ärlig. När de blir en stor hysteri kring något tappar jag lätt intresset.
 

Ser iallafall fram mot en härlig kväll i biomörkret, det är efterlängtat! ♥

Färger i en vind.


Med smak av jul.

Startar tidigt med glöggen i år.
 
 
Med smak av jul.
Har blivit väldigt fäst vid att baka det senaste, känns avslappnande. Sedan är det såklart gott att mumsa i sig godsakerna man får till också. Har även fått lite nya bakredskap som ska användas i den nya lägenheten, kommer bli en jädra massa bakande då, haha! Inflyttningspartey, yey?
 
Mina nya favoriter när det kommer till bakverk är iallafall dessa, muffins med äpple och kanel. Så gott att jag dör!
Smakar väldigt juligt också, passar bra nu när december och jul snart (men ändå inte tillräckligt snart) är här :)

Until death do us apart, PART II

Fler bilder från Halloween-plåtningen.

Ansiktsgodis.

 

Galaxy

 Väntar på julen och snön nu. Komsi, Komsi.
 
 
Brrr, det är så kallt ute. Svårt få lust till att fota när man förvandlas till en isbit efter 5 min. Men jag längtar efter snö hur mycket som helst, skynda dig hit snön! Är trött på det här tråkiga mittimellan klimatet nu. Varken några fina löv eller vackra vinterlandskap utan bara grått, tråkigt, gömma sig under täcket väder. Oinspirerande. Är avundsjuk på er som bor längre upp i landet och redan har fullt med snö.
 

Gårdagens

 
Innan kalaset för min brorsdotter igår hjälpte jag mamma att klippa + färga sitt hår och det slutade med att mitt hår fick sig en mindre omgång också. Kunde inte låta bli då ;)

Jul på Liseberg.

Hade en mysig kväll på liseberg igår trots att det till en början regnande en del men det är inget som ett paraply inte kan ordna. Dock förstår jag mig inte på folk som ställer sig långt/längst fram i en folksamling med paraplyet uppfällt, visa lite hänsyn mot de som står bakom!
 
Isshowen var otroligt vacker skulle vilja gå dit och se den igen. Ni får inte missa det om ni bor nära Göteborg!
Drog även igång ett grymt fyrverkeri för att inviga julparken för i år. Stämningen var på topp! 
 
Lisebergsbesöket fick mig att längta till Jul jättemycket!

Ikväll: Invigning av "Jul på Liseberg".

 Liseberg
 
 
Ikväll öppnar Liseberg upp för Jul på Liseberg och jag ska bege mig dit. Kommer smygstarta julstämningen med massa julgott, glögg & pepparkakor. Mmm, så gott! Ska även kolla på kaninernas isshow och strosa runt i parken fylld med lampor, djur och bodar där man kan handla fina och goda saker. Kommer bli så mysigt!
 
 
Någon som varit eller brukar vara på Liseberg under jul? :)

Någon jag kommer sakna.

 Bilder från förra året.
 
 
När jag tar mitt pick o pack och sticker kommer jag verkligen sakna min lilla kisse och hennes lurviga, varma päls. Kommer såklart kunna hälsa på henne men det blir tomt utan dessa fyra, trippande, tassar. De flesta katter brukar vara väldigt smidiga och dämpa sina fall så där grymt som bara katter kan men inte min, åh nej. BOM, säger det när hon smäller ner i golvet som värsta sortens bombnedslag. Min fina.

And they said growing up is easy.


I mitt huvud.

Flytt-inspo.
 
 
Nu har vi tackat JA till lägenheten och det rör sig så mycket tankar i mitt huvud. Har svårt tänka på andra saker, därför får även bloggen lida men det känns samtidigt så spännande allting!  Ny lya, ny stad (bara en timme bort, men ändå) De gör det iallafall väldigt kul att kolla på inredning just nu (mer än vanligt) och planera inför flytten. 
 
 
Vet ni förresten några bra inrednings-bloggar, tipsa gärna!

Födelsedagspojke och en vinnare.

 
 
Idag fyller världens bästa kille år, Grattis älskling!!!!
 
 
.. och vinnaren i Stjärnfiltertävlingen blev Julia, Stort grattis!
Ett vinnarmail kommer skickas till dig inom kort :)

Gårdagen.

 
 
Igår var det en galen dag, mycket nya känslor och intryck. Lägenheten vi kolla på var iallafall superfin och ligger mitt i Trollhättans centrum med affärer, restauranger och caféer utanför dörren samt väldigt nära den fina kanalen, så det är ett bra läge. Vi får se vad som sker nu!

Och idag har vi varit "barnvakter" till mina små brorsöner som inte är så små längre. Lagat pizza tillsammans, handlat godis och nu blir det ett lugnt (behövligt) avslut med en rolig film! :)

Love is louder.

Två skogstroll?
 
 
Nu ska jag bege mig till min fästman där alla trollen bor, Trollhättan. Imorgon ska vi nämligen på en lägenhetsvisning, hur skrämmande är inte det på en skala från ett till 50 miljarder? Gah. Konstig känsla! Antar att det är känslan av att växa upp och bli vuxen, vet inte om jag gillar den eller inte ännu. Måste medge att jag trivs ganska bra med att vara ett barn om man nu kan räknas som barn när man är 21 år. Hm?
 
Mycket tankar! Allt känns väldigt läskigt och spännande på samma gång nu. Håll tummarna!

New in!

 
 
Mamma var på loppis och med sig hem fick hon denna StarWars-tröjan hem för endast 15kr. Den är supermysig och skön att värma sig i under dessa kyliga tider. Science-fiction är en genre jag inte är ett jättefan av men Star Wars filmerna är underbara. Så är det bara.
Det är tack vare Linus som jag kollade och sedan började älska dem för några år sedan!  Har du inte sett, måste du se!
 
 
..har förresten rensat lite hemma och funderar på att köra en bloppis någon dag om det finns intresse? :)

Vardagslyx.


Tills döden skiljer oss åt.


 
Såhär såg vi ut under Halloween-firandet igår, ett dött bröllopspar. Jag hade tänkt lite annorlunda från början men när jag inte kunde hitta det jag ville ha så fick de blir såhär och det blev rätt bra ändå! Linus var DÖ-snygg! (Höhö, dålig halloweenhumor) Dock hundra procent sant. Han borde vara en död-brudgum hela tiden ;)

Tävlar.

 
 
..är att dela en milkshake med någon jag tycker om en varm sommardag!
 
 

 
Är med och tävlar om en kamerarem hos Susanne och jag vill vinna den HÄR!

Graveyard.


TÄVLING - Vinn StjärnFilter från KAMDA!

Nu är det tävlingsdags igen! Ni har chansen att vinna ett stjärnfilter och det passar extra bra vid denna tiden på året när det är mörkt och mycket vackra lampor ute. Vill du veta mer om fördelar och roligheter du kan ha med stjärnfilter kolla in dessa artiklar, HÄR.
 






Tävlingsregler:
 
- Länka till det stjärn-filter du vill vinna på din blogg (eller på annan social media,
ex. facebook) Filter hittar du här - > http://www.kamda.se/stjarn-filter
 
- Gilla PladderMF på facebook.
 
 
Tävlingen avslutas nästa söndag, 11/11-2012.
Lycka till kompisar!
 
AVSLUTAD!