Wedding

 
I helgen var de bröllop på schemat, de första jag någonsin varit på fakiskt! Riktigt kul var de och de hade arrangerat grymt bra också. Kameran fick dock bara följa med en liten stund av dagen..
 
Började med vigsel i kyrkan och Hobbits-låten som ingångsmarchen för att sedan dra vidare till en festlokal där de var välkomsdrink, tipspromenader och andra aktiviteter i väntan på brudparet. Därefter blev det en trerätters middag inspirerad av medelhavet. MÄTT. (Ha ALDRIG en tight klänning på ett bröllop. Jag trodde seriöst jag skulle spricka, haha) Mellan rätterna var det underhållning, folk som höll tal, spelade låtar, visade bildspel och allt mellan himmel och jord. Väldigt trevligt! Man kan inte låta bli att spåna på sitt eget bröllop..
 
Det enda jobbiga med bröllop är att kämpa för att hålla tillbaka tårarna.. Man vill ju inte gå runt som en tvättbjörn resten av kvällen med smink utkletat i fejjan. Men, de är så vackert så de är typ omöjligt att låta bli :')

IRL- effekter

 
 
Woohooo, bubblor!!!
"Såpbubble-pistol" från BR som jag troligtvis kommer använda till flertal fotograferingar i framtiden. Blev SJUKT mycket bubblor, hela området kryllade av bubblor! Måste använda den när jag kommer hem. Sticka ut genom fönstret och fylla hela centrum med bubblor, haha. Awesomenesss!
 
Verkliga-livet effekter är alltid ett kul tillskott. Rök, bubblor, eld, vatten, vind osv.. Speciellt om det är rastlösa barn med i bilderna som behöver distraheras ;) Tips.
 

Har förresten lite roliga fotograferingar på gång som jag ser fram mot!

Smycken och vårtecken

Jinxy njuter av våren..
 
Smycken & Vårtecken
Med perfekt väder och omringad av vårtecken drog vi iväg till marknaden där man kan hitta ALLT möjligt. Kom hem med några fina smycken som köptes av världens sötaste par. Fick tom en liten present på köpet bara för att de kom att tänka på sina egna döttrar :) Blir så glad när man råkar stöta på så fina människor!

Space kitty

 
Hemma i Göteborg med den andra katten i mitt liv. Tror hon hade saknat våra promenader och fotostunder för hon skuttade runt hur lycklig som helst. Partners in crime.

Alternativt godis

 
Personligen ÄLSKAR jag choklad och andra onyttigheter, vem gör inte de? Försöker dock byta ut de mot lite nyttigare och grönare alternativ som tex grönsaksstavar och dipp som också är grymt gott. Tips!

If your dreams don't scare you they aren't big enough

BAZINGA

BAZINGA!


 
Köpte denna grymma "The big bang theory" tröjan på Sci-fi mässan. Har velat ha en sådan länge fast i rött men de röda var tyvärr slut så de fick bli en lila istället :) Jättenöjd!

Kärlek är för dom


 
Fotade dessa turturduvor när de väntade sitt första barn för några månader sedan.
Visst är kärlek vackert? ♥
 
// obotlig romantiker

These walls wisper to me, they know a secret

 
Att bo mitt i stan har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är nog ganska självklara men den största nackdelen för mig är att de är svårt att ta självporträtt iom att de är folk ÖVERALLT.
Har en liten (väldigt liten asså) innegård där jag hitta den här tomma väggen som är rätt nice men de kommer ändå förbi en hel del random folk som man får hälsa genant på. För hur är normalt är det egentligen att stå och ta kort på sig själv? Njaeee.. ;) 
 
Kollade förresten in väderprognosen för nästa vecka och blev riktigt glad. Hello värme, hejdå kyla och rusk!

Raw magi

 
Med Raw och underbaraste programmet Lightroom ♥ kan ett par misslyckade bilder räddas och bli något ganska nice trots allt. Blir fortfarande efter några års användande lika imponerad!

Sci-Fi, Movie, Gaming Convent.

Luke & Leia /  Livsfarliga Storm troopers.
 
Sam J. Jones / Flash Gordon
 
Coola prylar som medverkat i olika filmer.
 
Skoluniform som användes av Harry Potter i "de vises sten"
 
Trollspö och brev som användes av Harry Potter i "de vises sten"
 
Bli fotad med Star wars karaktärer och skänk samtidigt pengar till välgörande ändamål.
 
 
Sci-Fi mässan var off the hook, hade superkul! De enda negativa med dagen var att jag vaknade med en hemsk huvudvärk som höll i sig hela dagen. Kom hem ca kl 19 efter mässan, somnade med en en gång och sov en jävla massa timmar efter de.
 
Vi kom på dagen innan att mässan var just den här helgen och slängde ihop Star-wars outfits i sista sekunden. Inget välgjort eller planerat alls men de var ändå en del folk som ville bli fotade tillsammans med oss. Kul!
 
 
Längtar redan till nästa år, kommer bli awesome! Då ska vi ha grymma dräkter ;)

Sci-Fi Mässan

 
Sci-Fi mässan har dragit igång och hålls denna i helgen i Göteborg. Vi har planerat sen ett tag tillbaka att dra dit imorgon men vi får se om de kommer bli av eller inte. Förhoppningsvis! Vill ta bilder med skådisarna, kolla in paraden och allt annat skoj! Har faktiskt aldrig varit där tidigare så de blir extra kul.
 
Någon av er som varit på Sci-Fi mässan detta året eller ska dit imorgon? :)

Wild spirit

There's a party in my shower..
 
WILD SPIRIT
Jag vet inte varför men jag bara älskar att duscha med kläderna på, haha. De känns så rätt bara för att de är så "fel", på något sätt. Förstår ni? Blev iallafall lite spontana självporträtt såhär på kvällskvisten, de kändes kul med tanke på att jag tidigare på dagen kollat gamla bilder och känt att jag tappat kreativiteten och knasigheten jag hade förr. Kreativitet är alltid som bäst när den är spontan. Dock vill jag inte rekommendera det här till er, blev rena rama översvämningen i badrummet.
 
 
Men ibland behöver man bara agera utan att tänka och låta saker bli som de blir.

VÅREN ÄR HÄR


THE VIDEOFYME MISSION

 
 Igår testade jag Videofyme appen. Bestämde mig för att filma en HEL dag och ovanför ser ni resultatet. De är en superrolig app som är enkel att använda. Du kan filma med olika filter, trimma klipp, lägga till musik och enkelt dela dina videos efteråt.
 
Att de är så simpelt och enkelt gör att man kan vara kreativ på ett helt annat sätt, vilket jag gillar.
Ibland orkar man inte ta fram systemkamera, importera klipp, redigera och en massa annat jobbigt. Då kan man göra allt i mobilen utan minsta ansträngning och de blir ganska bra. Inte lika bra som med systemen såklart men ändå helt okej ;)
 
Jag blev jätteinspirerad och kommer säkerligen använda appen mycket. Vilket är kul för mig, mindre kul för folk i min omgivning, haha.
 
Här kan ni se alla mina videos ->  PladderMF