BIRTHDAY-GUURL

 
 
Gueeesss what?
Idag fyller världens sötaste och fluffigaste tjej 1 år!!!!!!!!

Kan inte fatta själv hur fort tiden har gått och hur stor hon har blivit. Har under våran tid tillsammans hunnit lära känna hennes egenheter och vad för typ av (skrev nästan människa) katt hon är.
 
 
 
- Hon är EXTREMT matglad. Finns det mat i närheten är hon där. Kan nästan inte lägga någon mat framme för då är den spårlöst försvunnen kort stund senare. Hon är helt galen i majs, russin och andra väldigt konstiga saker. Bananer är hon däremot LIVRÄDD för.
 
- Papper, räkningar och tidningar måste gömmas. Speciellt på natten. Hon brukar riva och bita på saker för att få oss att vakna upp och leka. Har tyvärr funkat allt för många gånger. .  x/

VÄLDIGT blyg. När ringklockan ringer gömmer hon sig alltid och ibland kan hon efter ett tag kika fram lite försiktigt under sängen och hälsa men oftast håller hon sig i bakgrunden.

 
De finns miljoner saker jag älskar hos henne och jag är så tacksam för att hon blivit
en del av våran lilla familj så jag vill mest säga, grattis på födelsedagen!
Nu blir det kalas med godis och lek! ♥♥
 
 

Let's Shoot #11 - Skuggor

Projektet "Let's Shoot" går ut på att Jag, SimonInaHanna & Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat. Om ni vill följa projektet och se alla bilder så kan ni göra det på våran Facebook-grupp som ni hittar här!

 

Be happy, It drives people crazy.


Klänning: Sheinside / Strumpbyxor: Ebay / Väska: Lindex

Utmana dig själv!

 
 
Utmana dig själv!
Jag fotar sällan spontant och fritt längre men på väg hemåt hade jag en timme att döda och lyckligtvis hade jag kameran med mig. Med tanke på att de inte fanns speciellt många intressanta objekt i bilen blev utmaningen att hitta något att fånga på bild inspirerande. Tror det är viktigt att utmana sig själv ibland! Istället för att tävla med andra hellre tävla med sig själv och de gäller såklart inte bara inom foto utan vad som helst.

- Äter du tex en sån som äter pizza varje dag men hellre skulle vilja börja laga mat själv och bli nyttigare. Utmana dig själv eller kanske tom gör det till en tävling! Att sätta mål och ro de i hamn är världens bästa känsla.
 
 
 
:)

Vädergudarna är förvirrade

 
 
Var hemma hos päronen över helgen och ladda upp batterierna. Firade min brorsdotter och tog en fotopromenad i skogen. Vädret var underbart också! Är det inte meningen att de ska vara november nu? Rugg och kyla som får en att vilja lämna landet? Tydligen inte!
 
 
Nu har äntligen sommar-designen bytts ut mot något lite mer passande.
Blev en aning efter men eftersom vädret också är efter så är det inte mer än rätt. Är det vår hos er också? ;)

New hair

 

New hair
Säg hej till mitt nya hår! Efter lång tid med samma friss behövde jag något nytt. Ser väldigt arg ut på första bilden haha, men de var jag inte. Lovar! Tänkte väntat med att visa tills jag tagit bilder på håret som skulle kunna funka som header också. Jag har dock INGET tålamod så here you go!
 
Känns mycket mer passande nu till hösten och vintern :)

LOVE NEVER DIES

 
 
Några bilder från våran halloween-session på kyrkogården.
Högklackat var kanske inte den smartaste av idéer jag haft. Hela klacken sjönk LÅNGT ner i jorden hela tiden. Nåväl, vad gör man! Tur att ingen döing sträckte ut en hand och drog ner mig genom jorden i alla fall. De hade varit problematiskt om något.

Var förresten hos frisören idag och klippte den där trasselbollen på mitt huvud till något lite annorlunda än de varit innan. Känner mig väldigt nöjd! Hoppas ni kommer gilla det också :) 

Halloween

 
 

Här kan ni se hur jag såg ut på halloween..
plus mitt senaste lilla "projekt" som jag suttit och fixat med. När vi gick in på myrorna och köpte upp deras lager på dockor gav de oss en speciell blick. Haha! Som vanligt blev de lite tight med tid så jag hann inte känna mig riktigt färdig med den men jag är ändå ganska nöjd med resultatet :) 
 
Förra året fotade jag och Linus porträtt-bilder på samma dag och för att föra in en ny tradition så gjorde vi det igen detta året. Bilderna på oss kommer upp senare!  Älskar, älskar, älskar halloween.