Mattips!

Vardagsmys.
 
 
Dagens käk: Krispiga kycklingburgare.
 
Istället för de klassiska hamburgarna gjorde vi istället burgare med kycklingfärs. Bara att blanda färsen, slänga i kryddor plus annat man vill ha i och sedan panera med krossade cornflakes utanpå. Tips!

Let's Shoot #2 - Tema: Stadsmiljö

 Projektet går ut på att jag och Simon, Hanna, Ina och Fo slumpmässigt väljer ut ett tema i början av varje månad och under den månaden tar fram vår kamerautrustning och själva tolkar och slutligen publicerar varsin bild som vi tycker passar in på temat.
 
Om ni vill följa projektet och se alla våra bilder kan ni följa våran FB-page som ni hittar här! ♥

Mitt bidrag.

Kärlek vid första ögonkastet.

Något jag verkligen älskar med våran lägenhet är våra stora, ljusa fönster som går in i väggen en bit. Ger väldigt fin vy över våran gata utanför och är som gjorda för fotografering.

Don't Worry Child

 
Hemma från en helg spenderad med den härligaste, galnaste samlingen människor jag vet, nämligen min familj hemma i Göteborg. Kom hem till en mysig katt som åker skateboard? Hon ÄLSKAR även gamla nintendospel, sitter klistrad och lugn framför tvn jättelänge och bara kollar. Tv-spel och skateboard åkande, en riktigt nördkatt vi skaffat oss, haha.
 
Nu har jag hoppat i myskläderna och sitter med flätor och brillor så nördgrejen går igen hos alla familjemedlemmar. Älskar de! ;)

Welcome to heaven.

Lite suddiga bilder från gårdagen..
 

Hade en superfin kväll när vi firade mammas födelsedag! Jag och pappa tog med henne till en restaurang som ligger längst upp, på den 23 våningen i det höga hotellet Gothia tower. Heaven 23. De är kända för sina King size räksmörgåsar och den GRYMMA utsikten över Göteborg. De har även en cool och snabb glashiss som går på utsidan av huset. Gratis åkattraktion! ;)
 
Om ni åker till Göteborg rekommenderar jag er att åka dit och käka det är rätt dyrt dock men väldigt trevligt!
 
 

HEARTS

Mammas födelsedag idag och jag och pappa ska ta med henne ut på äventyr. Hon har ingen aning om vart vi ska så det kommer bli en rolig kväll! ♥

PURRFECT DESIGN

Mitt busfrö förtjänar också lite fina saker!  (Trots att hon helst av allt vill bita sönder dem)
 
 
PURRFECT DESIGN
Jag var på jakt efter en fin fodertunna och tillslut hittade jag en variant på Ikea som jag fastnade för. Med matchande skopa för mat och skålar i rostfritt känns matplatsen riktigt trevligt! Har inte testat själv (och kommer förhoppningsvis inte göra det IGEN. Tacka barndomen)  men lillatjejen verkar ju trivas iallafall. Det räcker gott för mig!

Valentine!


OUR GENERATION

..You gotta start with you, nobody else.

Räddaren i nöden?

for my unhappy hair.
 
 
ASSUIE
Den senaste tiden har mitt hår varit en ren röra. Får dreads nästan varje dag som tar lång tid att reda ut och som i princip är tillbaks nästa dag igen. Jag vill helst att mitt hår ska sköta sig själv så antingen fick det bli en REJÄL klippning eller att ge sig på jakt efter bättre schampoo och balsam. Voila, såhär blev det!
 
Har bara hunnit testa en gång men såhär lång kan jag iallafall säga att det luktar väldigt gott, flaskorna har roliga texter och det känns superfräscht!  Ska dock inte ta ut segern i förskott utan får helt enkelt se om de håller i sig!
 
 
Har ni testat Assuie? Vad tycker ni om produkterna? :)

På marknaden.

Kyligt men mysigt.
 
 
På marknaden.
Tog en sväng på marknaden som håller till en gång i månaden här i Trollhättan. Älskar marknader, loppisar och liknande saker. Det är alltid så skön stämning och människor är alltid så trevliga och glada då! Underbart!
 
Upptäckte samtidigt hur sällan jag tar med mig min kamera spontant nuförtiden. Förr hade jag den ALLTID liggandes i väskan men nu känns de jobbigt att släpa på den i onödan. De är något jag verkligen vill bli bättre på! Ett försenat nyårslöfte kanske?

Vår nya familjemedlem!

 Inte jätteförtjust kisse som är med på bild, de var inte speciellt roligt. Därav ilskan i blicken.
 
 
Säg hej till våran nya familjemedlem, Arkham!
Hon har varit rätt skygg och och gömt sig mycket de första dagarna, vilket varit ganska väntat. Nu verkar de dock som hon börjar känna sig rätt trygg och nöjd med tillvaron. Hon far runt som en åskväder, hoppar, studsar och leker. Gardinerna verkar dock klarat sig.. än så länge.
 
Igår kväll när jag låg och kollade på tv låg hon bredvid och kollade på mig. Det var sent så jag var ganska trött och försökte hålla ögonen uppe liiiiiite till. Då plötsligt slår hon till mig med tassen i ansiktet, hon försökte fånga min ögonlock som öppnades och stängdes, haha. Hennes oskyldiga, kattunge, söthet var obeskrivbar.
 
 
Vi är redan så förälskade i våran lilla flicka! ♥