ANYSHAPE'S 
För ett tag sedan fick jag chansen att prova på Anyshape's by IDW där du kan designa ditt helt eget 3D skal och nu har jag fått hem mitt fina "pladder" skal, underbart!
Anyshape's är en unik teknologi som har blivit väldigt populär i bland annat Taiwan och du kan antingen välja mellan färdiga designer som du sätter din egen twist på eller skapar en egen helt från grunden :)
 
 
Här finns allt du behöver veta  --- >  Anyshape's
 

Floral

 Foto: Sofia (Jag)  /  Modell: Martina
 

BTS - bland blommor och blad

 
 
That's a wrap!
 
Här ser ni en smygkik från fotograferingen som jag nämde. Det blev blommigt och fint och jag känner mig EXTREMT nöjd. Ska bli så roligt att visa er resultatet! Bröllopsbilderna är prioritet ett just nu men jag ska flika in några bilder från detta också :)  Håll utkik!
 
 

Alla behöver inspo ibland

 
 
Ja, jag är lite smått beroende av Pinterest. Jag erkänner. Finns så mycket inspiration att hämta att man blir helt tokig. Speciellt den här typen av bilder, konstnärliga som osar gammeldags-glamour. Puuurrrr.
 
Och idag ska det fotas! Modellfotografering!
Har inte bestämt riktigt vad som komma skall ännu men roligt ska det bli och förhoppnings blir det fina bilder också :) Önskar jag hade obegränsade tillgångar av häftiga/vackra kläder och rekvisita när man ser bilder som ovan men det är intressant att se vad man kan göra med det man redan har!

Namnet jag har fått är..

 
 
Nu har vår lilla filur ÄNTLIGEN fått ett namn. Så sjukt svårt att inte kunnat kalla på henne utan det har liksom blivit... "öh, du där" haha. Namnet hon har fått är iallafall: Indra.
 
Det har inget S i sig som kattnamn BÖR ha. Men jag brukar sällan tycka och täcka som folk ska så därför är jag supernöjd. Indra är ett indiskt namn och namnet på den indiska krigar-guden. Det är ursprungligen ett manligt namn men i Svenskan så räknas det som tjej-namn :) Vår fina, lilla Indra!

 

Efter fotografering kommer jobb

 
 
 
Ja, då var helgen över.. Puh!
 
Det har varit fullproppat med både minnesvärda, roliga saker och sånt man hade velat slippa.
I lördags var jag bröllopsfotograf. Det var en heldag från tidig morgon till kväll. Förberedelsefoto, porträtt, gruppbild, gästbilder och mingel. Kan lätt säga att jag aldrig tagit så mycket bilder under en dag förut, kanske 2000/3000 bilder!  Får se vad det slutar på när alla bilder är överförda. Kommer bli en hel del rensning nu, börja med att ta bort "uppenbart dåliga bilder" suddiga osv. Sedan får jag bita tag i redigering! Kul!
 
Och på torsdag ska jag ha en modellfotografering (peppa!) hade varit skönt få undan en del jobb från bröllopsbilderna så det inte rör ihop sig med nästa projekt  :)  Fota, fota, fota!
 
 
 

Minneskort ska fyllas - kärlek i luften

från vår gravid-fotografering.

 
Idag står det bröllop på schemat och det ska bli himla roligt men jag måste medge att jag är ganska nervös.
Jag har aldrig varit fotograf under ett bröllop och som ni vet har man bara en chans på sig så misslyckade får inte finnas med i bilden. Men det här ska gå hur bra som helst! Det är min barndomskompis syster så vi kommer hänga i "vår" kyrka och våra kvarter där vi växt upp så det är en fördel :)
 
 
Blir en heldag så kommer bli en hel massa fotograferande i olika former!
Ni får hänga med på Instagram om ni vill se BTS - "PladderMF"
 

Welcome to wonderland

Birthday-party.
 

Birthday

 
 

Wohoooo, idag fyller jag 23 år. Känner hur de gråa håren börjar närma sig.

Har ju redan haft mitt födelsedagsfirande så det här kommer mest bli en lugn dag med bio och mys tillsammans med Linus. OCH CHOKLAD. En födelsedag måste innehålla choklad! :)
 
 

PRESENTER

 


Fått massa fina presenter som jag inte riktigt vet vad jag gjort för att förtjäna?

Blev i alla fall väldigt glad och tacksam! :)


Ner genom kaninhålet

 

Igår hade jag mitt Alice i underlandet-kalas och det blev väldigt lyckat!

Tänkte mest bjuda på en bild på hur min outfit såg ut. Klädkoden var "kom som du inte är", ville hålla det ganska fritt så att mina gäster inte skulle känna behov av att köpa/fixa dyra dräkter utan helt enkelt kunde slänga ihop något det har hemma som de inte vanligtvis skulle tagit på sig.
 
Mer från kalaset dyker upp senare!
 
 

No direction

 
 
Kastreringen gick bra! Dock hemskt att se sin lilla kisse i det skicket som hon var. Efter ingreppet sov hon i flera timmar och när hon reste sig upp såg ut som hon var riktigt full, gick i sidled och ramlade omkull. Nu är hon inte groggy längre men hon är fortfarande trött och har ont efter igår så hon kommer nog mest vila och hålla sig lite för sig själv skulle jag tro.
 
På kvällen hade vi vintage tv-spels kväll. Åt thai-mat, käkade chips och spelade gamla goa nes/snes/64 spel som Wizards and warriors och Killer instinct.

Materiell lycka och nervositet

 
 
Ehm, jag älskar mina nya pjux. Vill ha dem till allt och överallt. Vill ha dem när jag duschar, när jag sover, när jag frostar ur frysen, när jag borstar tänderna.. ja ni fattar. Jag är väldigt nöjd helt enkelt :*
 
..Om en stund ska vi iväg till veterinären med lill-tjejen för kastrering. Hon är lyckligt ovetandes och jag är typ apnervös för hennes skull bara för att jag själv inte tycker om att gå till doktorn och liknande ställen men det kommer gå jättebra!  *tänker positiva tankar* Jag får försöka hålla mig lugn så hon också känner sig lugn :)
 
 

Välkommen till familjen!


 
 
 
Vår nya familjemedlem!  Håller på att dö söt-döden hela tiden.
 
När man ser henne skulle man utan tvekan tro att hon är en kattunge men hon är faktiskt 1 år gammal. Antingen är hon sen i växten eller så är hon dvärg?  Mig gör det inget om hon förblir liten iallafall, haha :)
Var orolig för hur det skulle gå när vi skulle sammanföra våra två kissar och oroliga att vår mycket större katt skulle gå på denna lilla tjej men det är lillan som styr och ställer men vi har sluppit massa bråk och det är skönt. De håller sig lite på sin kant än så länge bara men det ger mig sig med tiden hoppas jag :)
 
 
 
Det som fattas nu är ett namn. Vi vill ha något som är ovanligt. Några förslag? :)
 
 
 
 

Solsken eller domedag?


 
 
På söndag är äntligen mitt Alice i underlandet-kalas. YEY!  Och yes, jag fyller 23 år..
 
Frågan är bara... vädergudar, är ni med mig? Ena stunden har man nästan tynat bort av extrem värme till att nästa stund bli överröst av de värsta oväder man kan tänka sig och börjat undra om domedagen är här. Tanken är att vi ska hålla till utomhus och då vill man helst inte behöva ha paraply/gummistövlar eller regnställ. Så det bästa är kanske att ha en plan-b? Veckan därefter blir det mer roligheter! Ska vara bröllopsfotograf åt systern till en kompis jag känt i princip forever. Finns lite gott och blandat att se fram mot med andra ord :)
 
 

Here comes the sun