With the birds I'll share this lonely view

 
 
 
Hallå...
 
Hur har ni det i värmen? Hade det riktigt på Liseberg häromdagen men man fick varva med lite vattenattraktioner så man inte tynade bort. Jag åkte HELIX. Jag var inte alls rädd. Fråga mitt sällskap. Hmmfff.
Jag var väldigt självsäker innan jag såg den men sen totalvägra min kropp av rädsla tills jag tillslut satte mig i den satans berodalbanan som visade sig vara helt lugnt men ni skulle sett min bild såg HELT panikslagen ut!
 
Idag har jag bara jobbat och inte varit med om något spännande alls :)  Man behöver sånt ibland också.
 

Planer för morgondagen

 
 
Bilder från en varm och svettig sommardag.
 
Imorgon står det Liseberg på schemat. Tänkte ta en tur i helix eller två. Någon som åkt?
Hängde på Liseberg hela tiden tiden när jag var yngre, bodde nästan där. Hade guldpass flera år i rad då vilket innebär att man får både inträde och åkpass under hela året. Inte helt fel med tanke på att vi var ett gäng som hade det och kunde dra när vi ville eller hade en lång håltimmar i skolan :) 
 
 

Inredning och festival

"till älskade fia. den vackraste hönsfjäder jag sett"
 
 
 
I helgen var det våran 6-årsdag, fallens dagar och vi köpte ett ny (gammalt) bord. Vi var överallt och ingenstans. Tog bilen och åkte dit vägen förde oss. Åkte linbana, kollade fallpåsläppet, fick presenter av mina brorsöner (hemmagjord-sylt och en vacker fjäder) såg både Ulf lundell och Miss Li samtidigt som vi njöt av sommarvärme. Med andra ord; en lyckad helg.
 
 
 
 
 
Från fallens dagar.
 Under vår 6-årsdag.

Jubileum

 
 
VÅRAN 6-årsdag.
 
Vart tar tiden vägen? Igår var jag ju typ 6 år och nu har jag plötsligt haft ett förhållande som varat sålänge. Hel-galet men det är alltid kul när saker funkar!  Bilden ovanför måste förövrigt vara min favorit-bild på oss, någonsin. Den finns framkallad och placerad i vårt badrum så varje gång jag är på toa har jag tänkt den tanken och på toa tänker man som klarast så det måste vara sant, haha.
 
Idag ska vi hämta ett fint, nytt bord till vår lägenhet och så blir det säkert mys och roligheter för att fira denna speciella dag. Vi har inte bestämt vad än men livet är som roligast när den spontana sidan tar över och vad som helst kan hända! ;) hoho.
 
 
 
Blir inget sockersött och kärleksfullt inlägg det här. Sparar kärleken till IRL.
Nedanför kan ni se oss genom tiderna.. Från sommar till vinter och allt däremellan.
 
 
 
 
 
 Redo för många fler år.
 

BÖCKER

"Vad är det här.....?"
 

Böcker och läsning..
Jag önskar verkligen att jag var en person som läste mer. Jag läser i princip aldrig böcker om det inte har massa bilder, haha.  Älskade att läsa när jag var yngre men sen bara försvann lusten och nu är det BARA film som gäller. På höjden lånar jag "så här gör du.." böcker på biblioteket där man slappt kan bläddra igenom.
 
Läser jag något på nätet eller blogg eller vad som helst läser jag ALDRIG hela texten ord för ord (om det inte är något viktigt eller väldigt intressant)  Jag hoppar över och läser någon mening här och där för att få ut textens budskap. Blir så himla rastlös annars... hur gör ni? läser ni mycket?
 

När peppen är så stor att lusten försvinner.

 Kroatien.
 
 
Asså, det senaste har jag fotat så mycket bilder och haft väldigt mycket foto-pepp. Till själva problemet då. När jag väl ska ladda in allt i datorn ramlar jag ihop i soffan/fåtöljen/sängen/kylskåpet/rymdskepper whatever och förvandlas till en liten grå, hög och all lust bara försvinner. För mycket bilder. Vart ska man börja, vart ska man sluta? Hur, var, när, varför? 
 
Men det sagt. Här kommer några bilder ur högen. Dessa är från Kroatien och jag kan inte låta bli att längta tillbaks..
 

Welcome to wondeland

 
 
 
Om lite mindre än en månad ska jag ställa till med spektakel och nu när hemligheten är ute ur säcken (inbjudningar har skickats ut) kan jag berätta att det blir Alice i underlandet tema. Ska bli så himla kul, ser verkligen fram mot det!  Brukar bli som lyckligast när jag får chansen att förflyttas till en mer sagofylld värld :)
 
 
Spenderar mycket av tid och tankar till att planera nu så det ska bli så sagofyllt som jag vill att de ska!
Har ni några bra tips på lekar/tävlingar som skulle passa? 
 
 

Något utöver det vanliga

 
En av alla bandbilder jag tog på punkbandet Jerrys farsa för ett tag sedan. Jag är inte mycket för att ta "grupp-bilder" utan föredrar att fota personer en och en men någon gång ska man göra undantag ;)
 
Ni kan kolla in deras facebookpage här  ---> Jerrys Farsa

En sommardag bara.

Bubblor är kul.
 

Så blir du en sjöjungfru

 
 
Igår testade jag kritor som man målar håret med, hårkalk (hairchalk) som det kallas. Jag måste medge att jag var extremt skeptisk innan "de kommer säkert inte funka" men tyckte ändå det skulle vara kul att testa. Värt att ge det en chans ändå.
 
Och vet ni vad? Det funkade faktiskt. Mitt hår var väldigt otvättad när jag testade men jag ville bara se om det funka så jag gick loss med alla möjliga färger (skulle ju ändå tvätta bort det efteråt) så det kan hända att resultatet blir annorlunda om håret är nytvättat. Och ju ljusare hår, desto starkare färger blir det ju såklart.
Ska testa mer ordentligt någon annan dag :)
 
 
 
här finns en bra guide för er som är nyfikna ---------->  How to chalk your hair.
 
 

Dagen då värmen tog över

Nämen hej trötta tjej..
 
 
Känner ni det också? PUUUUUUUH. Värme, värme och VÄRME. Höll på att flyta ihop till en liten pöl på marken och rinna ner i närmsta avloppsbrunn. Men här är jag ialllafall och man ska väl inte klaga egentligen ;)
 
Dagen har spenderats med fotografering inför mitt födelsedagskalas. Jag vill skicka fina inbjudningskort, ni vet så som man gjorde "förr i tiden". Innan facebook och sms förstörde ;)  Det är en månad kvar till kalaset nu så jag tänkte att det börjar bli dags att ta tag i det så jag hinner fota, redigera, layout:a, framkalla och skicka!
 
 
Vad har ni hittat på i värmen? :)