Norrköping leverar: musik, lera och harry potter

Mobilbilder ska inte underskattas.
 
 
 
Och så var helgen över. Välkommen till verkligheten.
 
Har haft en riktigt rolig helg i Norrköping. På lördagen hängde vi på Bråvalla-festivalen och såg band som Hurula som till vår glädje spelade några Masshysteri-låtar. Yey!  Kollade även på Melissa Horn, Offspring och det bästa av allt BAD RELIGION. Det var kallt, blött och lerigt men helt underbart. Precis som det ska vara.
 
Innan vi åkte hem hann vi ta en runda på "Harry Potter The Exhibition" där vi blev fotade framför greenscreen med halsduk och trollstav innan vi blev indelade i elevhem. Jag hamnade  i Ravenclaw som tydligen ska vara kvicktänkta med gott förstånd, hm? För att sedan nörda sig igenom mängder av grymma prylar och kläder som varit med i filmerna. Man märkte verkligen att det värna till folk svaga, nördiga sida för priserna var lite för saftiga för min smak. Hade jag varit rik hade jag säkert köpt ALLT så det kanske var lika bra ändå ;)

BRÅVALLA-prep

 
På fredag rullar det iväg mot Norrköping och BRÅVALLA. Pepp! Vilka ska dit? Ses vi där? Jag har varit orolig över att jag ska må dåligt under den kommande helgen, någon skit som satt sig i kroppen som vägrar släppa taget men jag känner mig positiv ändå. Det här ska bli bra!
 
Nåväl..  Nedanför ser ni "mitt" verk (önsketänkande) Jag började måla min jacka inför festivalen men när jag NÄSTAN var klar upptäckte jag att jag missat en bokstav. Hur irriterad tror ni jag blev? GAH. Blev superless så min snälla pojkvän ryckte in och gjorde om allt från början så allt cred till honom. Blev grymt bra och jag ser fram mot att bära den på bråvalla (om vädret tillåter) .
 
Bad religion - världens bästa band kommer spela på Bråvalla.

Midsommarplaner

 

Hav, skog, ängar, åkrar. Plocka blommor barfota och dansa sent in på natten. Grilla, äta jordgubbar och kanske ta ett nattdopp någonstans ute i ingenstans...
 
 
Vad jag ska göra? Jobba.
 

Pyssel

 
Nu ska det pysslas!
 
Har bunkrat upp med porslin! Tog så mycket jag kunde bära och gick väldigt försiktigt bort till disken för att inte tappa något. Allt gick på runt 30 kronor, det kallar jag ett riktigt klipp.
 
Och just det. Jag köpte två stycken porslins/glas-pennor också som jag ska måla och skriva fina citat med.
Har lite olika idéer på lager för porslinet så vi får se vart det bär iväg :)
 
 

Fredagen den 13.e slår till

 
 
Känns lite sådär lagom segt. Hade planerat att spela in för SVT idag. Men så fick jag skicka en bild på mig själv för att de behövde en uppdatering på mitt utseénde sen senast. En snabb selfie bara. Nice tänkte Sofia som låg i soffan oduschad med feber och kolla på Jönssonligan samtidigt som hon tryckte ner mängder av chips. Det var vackert.
 
Nåväl.. Det visade sig att jag inte fick vara med idag bara för att min hår ser för annorlunda ut sen senaste inspelningen. Riktigt tråkigt såklart men det är smällar man får ta. Kanske ska låta mitt hår vara i framtiden ;)
 

Rödluvan och vargen

 
 

Trotsar tyngdlagen

 
Hallå i stugan,
 
Ska strax iväg till jobbet men innan tänkte jag bara visa er vad jag fördrivit en liten stund av min dag på.
Är absolut ingen "oh-yes-photoshop-hela-natten-lång" typ av person. Snabbt och enkelt ska det vara annars har mitt tålamod redan gått på fikapaus för länge sedan.
 
Är så extremt svag för manipulationer med det där magiska över sig. Har planer på att exprimentera mer med sånt här framöver och göra lite tuffare och mer välgjorda saker.
 
 
Men nu ska det öppnas broar.. Vi hörs! :)

Sneak peek

Vad lurkar i bakgrunden...?
 
 
Igår var jag och min andra hälft ute på ett foto-mission i skogen och det slutade ganska bra. Inga brutna ben eller inre skador i vilket fall. Nu är det bara att bita tag i redigeringen.. men hur?  Har lite beslutsångest på hur jag vill ha det än så länge. Men det är inget som lite magi inte kan lösa.
 
Ni får nöja er med ett smakprov så länge :)  
 

Inkommet

 
 
Titta vad brevbäraren levererade idag!
 
Deathly Hallow's och Artoo-baddräkt. För övrigt. Brevbärarna i Trollhättan är så otroligt trevliga.
Den som hade detta området när vi flyttade in knackade på, hälsade och brukade alltid fråga hur läget var när man träffa honom men sen flytta han till ett annat distrikt och den nya är också galet trevlig. Vad är hemligheten? I Göteborg fick jag vara glad om brevbäraren ens kläckte ur sig ett urtvättat hej.  Asså, den där enkla vardags-vänligheten är det bästa. Kräver ingenting men gör så mycket.
 

Planering är A och O

 Födelsedagsbild 2013.
 
 
Jag håller på och planerar mitt kalas för fullt. Det är en evighet dit, jag vet. Eller ja, tre månader rättare sagt och när jag blir pepp och taggad på något då handlar ALLT om det. Jag ska ha ett speciellt tema på kalaset (som just nu är hemlighetsstämplat) och jag vill bara leva i en liten, gullig, rosa bubbla där allt handlar om temat.
 
Temat i sig är rätt öppet och fritt. Kommer bli mycket pyssel och göra-det-själv, vilket jag fullkomligt älskar.
Vissa ser det som evigheter av slit för ingenting medans jag ser det som tre månader av skapanade och skoj :)
 
 

Bakom mina solglasögon...

... kan jag va mig själv.
 

40 är det nya 35

 
 
I lördags var det kalas i Göteborg och vi var inne för tidigt i stan så vi passade på att ta en repa till andra lång där det var fullt ös!  Hamnade mitt i en stor gatufest bland högljudda, dunkande digitala-toner och rök som fyllde luften från alla mängder av mat-stånd från alla världens hörn. För att sedan åka ut mot landet, hönor och lugn.
 
Firade brorsan som fyllde 40. Det vart grillning och mängdvis av god mat. Rullade mätt och nöjd hem till Trollhättan.