Vad har hänt sen senast? 4/2018

 
Den senaste perioden har varit intensiv. Jobbat på två jobb, arbetat med föreställning både som skådespelare och med marknadsföring samt är mitt uppe i en flytt där de mesta av mina ägondelar ska hinnas säljas, skänkas och tas hand om. Åker till London snart. Hinner typ inte ha något socialt liv, allt fokus är på jobb och så. Men de är så jag vill ha det också, jag älskar att jobba och skapa. 
Sagokväll. Älskar dessa nätter med levande ljus. Behöver mer lugna stunder att koppla bort övriga livet med.
Teater Chill blev inbjudna att medverka i en inspelning med VR-kamera i Gårdsten. Vi vart 3 stycken från gruppen och fick hänga med massa gymnasiekids. Efter inspelningen gick vi till en vacker utkiksplats.
Träna på mitt selfie-game innan jag skulle springa till vagnen. 
Platsen jag spenderar 4 dagar i veckan på. De blir mycket fika på teatern.
 

Vad har varit det bästa?
Produktivitet. Gillar när saker inte står stilla.
Och att framtiden just nu är ett enormt oskrivet blad där alla möjligheter finns.

Vad har varit det sämsta? 
För mycket stress och grejer som virvlat i huvudet.
Brist på sömn.
 
 
 

THE PHANTOM OF THE OPERA

 
 
 
Igår tog bästa Sara med mig på "The phantom of the opera" och de kändes otroligt lyx. Går en hel del på teater då jag är inne i den världen men bara varit på operan en gång tidigare. Kan inte släppa hur bra de var igår, kör alla låtarna på repeat idag. Så vackert och begåvat geomfört. Jag brukar vara duktig på att hitta saker att kritisera men denna gången kan jag verkligen inte. De va perfekt.
 
Innan de började hängde vi ute i solen och käkade mat. Fortfarande lite kyligt ute men lyckades ändå få lite vår-feels. Fiskmåsarna betraktades med skräckbladad förtjusan..
 
 
Fiskmåsen: ATTACK! 
 
Efter föreställningen drog vi på äventyr i stan med en engångskamera. 
Ska bli så spännande att se bilderna när de framkallas :')