All over the place

 
 
Hade en fettisdagen-fotografering förra veckan. Gillar personligen inte semlor men både mamma och katt var ALL OVER THE PLACE. De älskar semlor. Jag tycker mest de är estetiskt tilltalande, de ser fina ut på bild. Så de fick äta och jag fick fota helt enkelt. 
 

SCI FI WORLD 2018

 
 
 
Så var det dags för den årliga mässan igen, Sci Fi World. Detta året gick jag som Eleven från Stranger things. Jag var säkert en av de sista på den hypen men bättre sent än aldrig, jag ÄLSKAR verkligen den här karaktären. Fåordig men djup och empatisk. Natten innan mässan skulle jag dock stressa ihop de sista på klänningen och då krånglar SJÄLVKLART maskinen så jag får sy för hand. Hann inte göra klart den helt men blev ändå nöjd med helheten. 
Sara var med såklart och även min brorson som tävlade detta året med sin Kylo Ren Cosplay. Jag var världens stoltaste faster. Tyvärr vann han inte men publiken gillade honom mycket då de jublade mycket när han kom ut. Men mest jublade nog jag haha. 

Och som vanligt tog jag alldeles för mycket bilder. Nästan 900 bilder. Vet inte hur jag ska orka eller ens hinna gå igenom alla bilder jag tar, får kanske ta ett fotobreak några dagar för säkerhets skull :{
 
Här kommer några iallafall.....
 
 Den här Jack Sparrow måste vara en av de mest imponerande cosplayern jag sett. Han hade även satt sättet han för sig på. De enda som pajade illusionen var dialekten. Sen när är Jack, skånsk!? 
 

Pinsamt lycklig

 
 
 
Har blivit SÅ mycket fotande de senaste, vilket också är superkul. Hinner dock inte med att ladda upp allt.
Ovan är bilder från en photoshoot jag och Sara gjorde tillsammans. Vi har flera idéer på gång så de kommer bli ännu mer fotande framöver. Håll i hatten.
 
Vad händer annars då? På teatern gick vi igenom manuset till kommande pjäs. Hade inte träffat teaterfamiljen på länge heller så jag var sådär pinsamt lycklig över att se dom. De är som att världens bästa människor handplockats och bildat en grupp. Att spendera tid med dom ger så mycket livsglädje. Helt sjukt vad jag gillar dom. Och är sååååå taggad på detta projektet vi ska genomföra tillsammans. Kommer bli magiskt.
 
 

ANTI VALENTINES DAY

 
 
 
Tillägnar denna Valentine till alla idioter som krossat min väg. 
 
Tack vare er har jag lärt mig vad jag INTE vill ha. För varje idiot har jag förts närmare mot något bättre. 
Och idag har jag så mycket mer kärlek i mitt liv än jag någonsin kunde drömma om. Många pratar endimentionellt när de kommer till kärlek. Allting handlar inte om tvåsamheten. Kanske är de kärleken till vänner, familj eller till dig själv. Kärlek till djur eller till naturen. Kärlek till skapande och kreativitet. Kärlek till medmänniskor. Kärlek finns. Överallt. I olika former. Ibland är den tydlig. Ibland verkar den i de dunkla. Men den finns. Alltid.
 
Och till er idioter, kom ihåg.... 
Om ni krossar mitt hjärta krossar jag er fejs :')  
 
 
Att hata på valentines day tillsammans med vänner. De är tamefan kärlek också.
 
 

Att låtsas vara påväg någonstans

 
 
 
Såhär såg de ut när jag och Sara skulle på Second hand-jakt igår. Innan vi drog över till Hisingen där en av de bästa affärerna ligger, Emmaus, tips!  Så stannade vi kvar på centralstationen och tog bilder där vi låtsades vara påväg någonstans. Behöver jag ens nämna att de var kallt? DE VA SÅ KALLT. Fick nordpolen att framstå som ett semesterparadis. Sen får jag ärligt skylla mig själv också. Hade alldeles för lite kläder på mig då jag hellre ville se nice ut på bild än att vårda min existens, icke tips. 
 
Och i affären. Hittade så mycket Tolkien böcker att min plånbok och hjärna hamna i en hemsk, hemsk konflikt. Vem som vann är fortfarande oklart. Fick sluta med en kompromiss där jag köpte några av de fynd jag hitta. 
 
 
Nytt tillskott till samlingen! ♥
 

KARNEVALEN ÄR LÖS

 
 
Min vän fråga mig dagen innan om jag kunde tänka mig filma en trailer inför deras kommande spelning. Klart jag ställde upp. Älskar spontant. Och saker som skiljer sig från annat en gör. Vi filmade inne i Kvilles saluhall där giget äger rum den 3e Mars. Saluhallen var även öppen för besökare så när tåget av sprudlande, färgglada karnevalmänniskor dansade genom hallen resulterade det i många mobiler och selfies. 
Därefter skulle vi egentligen dra till teatern men de slutade med att jag åkte hem och däckade då jag var så himla slut :') 
 
Meeen, hur har eran helg varit? Bra? Dålig? Lagom? Helt sjuk? Bananas? Bra hoppas jag men en helg får komma i alla former. Jag är nyfiken, tell me! 
 
 

God morgon, eller?

 
 
 
God morgon på er. Hoppas ni inte är lika dåliga morgonmänniskor som jag, hatar verkligen att vakna. Framförallt nu när de är kallt och mörkt. Att hoppa upp ur sängen där en ligger varmt och gott är såå svårt. 
Har redan börjat med min packning också. Det är ett tag kvar men jag kan inte vänta. Har både mycket möbler och saker som jag ska göra mig av med innan det är dags att dra. Bra att börja i tid. 
 
Och annars då. Morfar har blivit väldigt sjuk så mamma tvingades åka dit (han bor ett antal mil bort). Förhoppningsvis är det inget allvarligare än en tuffare förkylning men när en nått en viss ålder blir ju allt allvarligare så att säga. Ska hålla tummarna för att allt går bra. Har haft för mycket motgångar de senaste så denna gången tycker jag att allt får gå vägen. Positiva tankar. Positiv energi. Allt kommer gå bra.
 
 
Btw. Är så tacksam för fluffen nedan. Hon finns alltid där.
 
 
 
 
 

HARRY POTTER RECEPT

 
Potterheads! Planerar ni en fest eller vill bara lyxa till de i vintermörkret? Jag har samlat 5 magiska tips på godsaker som får er i den rätta Hogwarts stämningen ♥♥♥
 
 
BUTTERBEER 
https://www.mynameissnickerdoodle.com/good-ol-harry/
 

TAGGA LONDON

 
 
 
Som ni märker börjar jag redan tagga London-flytten som en galning. Gjorde Fish n Chips och friterade för första gången i mitt liv. Att leka med olja känns alltid livsfarligt då de blir så satans varmt. Men de gick faktiskt bra, inga allvarliga skador. Och smakade bra. Tillbehör blev såklart "mushy peas". Mer engelskt blir de knappast.
 
Kan knappt fatta själv att detta kommer ske. Att flytta utomlands har varit något som jag velat länge och de känns så himla coolt att äntligen ta steget. Är i grund och botten en väldigt bekväm/hemmakär person så jag var tveksam om/när de skulle ske. Men antar att det gäller att bestämma sig bara. "Nu gör jag de!" och så händer de. Tid är liksom de mest värdefulla vi har. Har inte råd att spilla den på osäkerhet. Eller väntan. Just do it för fan
 
 

FINDING NEVERLAND

"All you need is faith, trust and a little pixie dust"
 
 
Det har varit UNDERBART att hålla sig undan från sociala medier. Och även när jag börjar återuppta användandet igen kommer jag absolut inte göra de i samma skala. Inte ha appen tillgänglig och tillhands 24/7 utan gå in för kortare visit och sedan logga ut. Inte medans jag äter, är på toa, promenerar.. 
Ska inte låta omvärlden kunna attackera mig med sin närvaro. Kanske kan jag istället vara mer närvarande i de äventyr jag skapar och tar del av. Kanske hittar jag äntligen till neverland.
 
 

MAZE RUNNER - THE DEATH CURE

 
 
 
De märkligaste hände asså...
Jag bjöd med Sara på bio eftersom hon fyllt år. Vi såg nya Maze runner. Efter filmen var det som att vi förflyttades till den världen och betedde oss som om vi själva vore smittade av viruset. 
Ni har säkert hört talesättet "man blir vad man äter" och de visar sig att en även blir som de en kollar på.
Tänk på de nästa gång ni bokar er biobiljett.
 
Nu är jag så super-duper-mega-trött att jag kommer däcka. Får visa mer knas imorgon.
Godnatt på er. 
 
 
 
"wicked is good"