Vårkänslor

 
Åh, känner ni det? Våren!
 
Solen strömmar in genom fönstret och de är så himla härligt, känns som man ska lösas upp i miljoner små atomer och bara sväva iväg. Vågar dock inte bli för glad än, brukar alltid dyka upp ett oväntat snöoväder innan de blir vår på riktigt men jag håller tummarna för att vädergudarna hoppar över april-skämtet i år.
 
Och just det.. ny klänning! Kom över den för en 20a och den kanske kommer få glädjen att skåda paris. Inte alla klänningar som får vara med om de!

Räddaren i nöden?

 "Maria Nila" och "Moroccanoil"
 
 
Fick dessa av en kompis och jag hade hört mycket bra saker om de tidigare på diverse bloggar och sådär.
Har testat ett tag nu och so far so good, har faktiskt märkt en hel del skillnad på så pass kort tid och det är ju positivt. Jag sliter extremt på mitt hår och min frisör brukar påpeka att jag borde ta bättre hand om det och jag önskar verkligen att jag gjorde det men jag är inte tillräckligt motiverad antar jag. Ni ser ju bara mitt hår när det är i bra tillstånd, alltför ofta är det ett rufsigt fågelbo som man undrar om något dött i. True story.
 
De här verkar i alla fall funka bra på mitt hår så jag hoppas de blir ändring på det nu!

25 mars kan bara betyda en sak

 
 
 
VÅFFELDAGEEEEEEEEEN
Jag bryr mig inte om nationaldagen eller andra "högtidsdagar" men temadagar som har med mat att göra är aldrig och kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin vara ute. Gillar egentligen inte semlor och feta bakverk med massa grädde på men våfflor är så himla gott att till och med grädde slinker ner! Perfekt kombination!
 

Har ni käkat några våfflor idag?  :)

Katten med egen FB

 
 
Det finns normala kattägare sen finns det sådana som oss. Sådana som skaffar en FB:sida till sin katt.
Men egentligen var det hon som konstant tjatade "Snälla, kan inte jag få ett facebook-konto. Lovar att inte riva på soffan i en HEL vecka" och ja, på den vägen är det. DOCK så är hon dålig på att uppdatera men det ska bli ändring på det.. Det tar tid att bemästra tekniken tassar + iphone.
 
För att följa klickar ni helt enkelt, HÄR och kommer få henne att göra "Purrrrr" ljud som ALDRIG förr.

Hjärtat mitt

 
 
 
Det här är min pojkvän. Han heter Linus, gillar punk, dammiga fakta-böcker, oväder, slott och sällskapsspel. 
 
Vid det här läget borde ni dock veta vem han är om ni följt bloggen ett tag. Efter flera års bloggande och flera års förhållande (snart 6 år, vad tar tiden vägen, gah! ) har det inte direkt smitit förbi i farten om man säger så. Vad vill jag ha sagt med det här undrar kanske ni? Jo, jag vill bara göra ett shoutout till honom för att han orkar stå ut med mig i alla dessa år och för att jag älskar honom ♥
 
 
Ett förhållande är ju inte en dans på rosor alltid men det är det som är det fina. Trots komplikationer och små egenheter hos varandra som man kanske retar sig på ibland så finns kärleken alltid där.Vid första problem kan man inte "åh nej, nu måste vi nog göra slut. Vi kunde inte komma överens om vilken film vi skulle se. Hejdå, ha det bra"
Det viktigaste tror jag är att man är öppna, ger varandra frihet och SVÄLJER SIN STOLTHET.  Ett förhållande ska aldrig handla om att någon ska vinna, man måste kompromissa och ibland ge med sig för vad den andra behöver. Framförallt måste man jobba som ett team :)
 
 

No time to waste.

 Dagens.
 
 
 
Vad ska jag säga? Dagar som denna ska man inte ha kjol mina vänner.
Det blåste utav bara helvete och min kjol flög åt alla håll och var där den inte absolut inte borde vara. Marilyn Monroe style!  Även om det ser soligt och härligt ut så var det många grader kallare, älskar dock att solen är framme för ljuset gör att man blir så himla lycklig. Vet att det finns många som kan drabbas av vårdepp också men jag är INTE en av dem. Mina ögon är dock väldigt ljuskänsliga så omställningen mellan vinter/vår kan väldigt påfrestande för mina ögon.
 
När vi åker till Paris kommer det säkert vara helt perfekt varmt så man kan stöva runt i en tröja eller tunn jacka. De håller vi tummarna för! 2,5 vecka kvar, pepp!

BLOPPIS

Nu är det dags för BLOPPIS.
 
Med tanke på att jag ska till Paris om några veckor så kändes det lämpligt att rensa ut lite saker som mest hänger i garderoben så det kommer till bättre användning och samtidigt få in lite extra cash till resan :)
 
Om det är något ni är intresserade av så mailar ni mig helt enkelt på -> SofiaHolmbergMF@hotmail.com
 
 
 
Jättevacker, blommig klänning som kommer från BikBok.
Använd fåtal gånger.
 
Storlek: XS
Pris: 100:-  (+frakt)
 
 
 
Silvriga paljettshorts från BikBok, superfina!
Sparsamt använda och i fint skick.
 
Storlek: S
Pris: 60:- (+frakt)
 
 
 
 
Röd jacka från Ellos.
 
 
Storlek: 34
Pris: 80:-  (+frakt)
 
 
 
 
Klänning från GinaTricot med öppen rygg.
 
Storlek: 38
Pris: 60:- (+frakt)
 
 
 

Trevlig bloppis! :)

Riktiga kvinnor nitar sina egna jackor

 
Igår var det en sån där härlig dag!
 
Linus var ledig så vi käkade thai-buffé på vårt favvo-ställe (blivit lite av en tradition) gick till biblioteket och lånade böcker, lånade en vampyrbok som de ska bli kul att sätta tänderna i, hö-hö (varning: bad joke) sen följdes det upp det med en nördig spelkväll. Som om det inte var nog var det soligt och världens härligaste vårdag! Hade snott Linus tröja som de står "Skitliv"på  vilket inte kunde bli mer ironiskt just den dagen, älskart'.
 
 
Nu är det fredag och dags att göra något vettigt med den här dagen!
Ska alldeles strax cykla ner till min framtida arbetsplats, käka lunch och fixa lite saker :)
 
Ha en fin dag!

Paris

 
 
 
Om mindre än en månad så kommer jag befinna mig här!
Råkade bläddra i en resetidning häromdagen *oops* och de slutade med en weekend-resa till Paris! De har varit med på min bucketlist sen lång tid tillbaka så jag ser verkligen, verkligen, verkligen fram mot det här :)
 
Ni får jättegärna komma med era bästa Paris-tips, saker man måste se/göra och saker man borde undvika.
Ja, ni som har varit där vet vad som är bra att veta!  Ös på bara!

Torkade rosor och katter

 
 
Försökte testa något nytt med mitt hår idag, de brukar vanligtvis hänga eller vara uppsatt i en tofs men idag blev det lite variation. Arkham ville dock att jag skulle göra något mer värdefullt med min tid. "Mamma, kolla på mig, mata mig, lek med mig!!!"  ... och med handen på hjärtat lät alternativ två bäst ♥

Little red riding hood

 
 
Ett par självporträtt jag fotade för ett tag sedan. Rödluvan i en mörkare och lite mer skrämmande version.
Jag är så svag för "romantiserad horror/fantasy" stuket. Det är underbart!
 
Och apropå ingenting.. jag håller på att skissa på en ny design. Vill göra en nystart på bloggen och ändra både utseénde och kanske strukturera upp innehållet en aning. Vi får se vart vindarna bär!  ;)