När tiden springer iväg!

 
 
På lördagen var jag på mina kompisars bröllop och agerade fotograf. Sedan dess har veckan bara SPRUNGIT iväg med världens fart, vad hände? Jo..  har haft övernattande gäster på besök, hängt i skateparken, grillat, vart på lägenhetsvisning och njutit av sommaren.
 
Idag började Fallens dagar, stadsfestival i Trollhättan. Förutom att kolla in de festivalen har att erbjuda ska vi, jag och min följeslagare cosplaya på stan och försöka tjäna lite extrapengar :)
 
 
 
 

Dags för bröllop!

 
 
 
Dags för bröllop! 
 
Idag gifter sig dessa turturduvor och det ska bli så spännande. Bilderna ovanför fotade jag till deras bröllopshäfte, en spontan afton på stan. Nu blir det festligheter i alla fall, hörs senare!  :)
 
 

På andra sidan kameran

 
 
 
Igår var jag bröllopsmodell både med och utan min andra hälft och bortsett från att regnet dök upp mot slutet så gick det väldigt bra. Sofia är så grymt duktig, var en fröjd att bli fotad av henne!
 
Först spenderade vi ca 2 två timmar på salongen, fixade smink och hår, blev så fint så de tog emot att gå och lägga sig på kvällen, haha. Finns bild på min instagram om ni är nyfikna (PladderMF) 
Jag som är van vid att vara på andra sidan kameran fick känna på något nytt, aningen främmande. Måste erkänna att det är grymt kul dock, ska bli spännande att se resultatet! :)
 

Gott och ont

 
 
 
Ännu en dag drabbad av vardagssexism när jag lämnat mitt trygga hem. Jag vet hur världen ser ut men ändå blir jag lika chockad över hur ILLA människor kan bete sig. Antar att jag trots allt försöker tro gott om alla men ständigt påminns om att det inte stämmer överens med verkligheten. Känslan av att "behöva" skyla sig för att slippa kommentarer och blickar, att ständigt vara på sin vakt tär OTROLIGT på en. Inte okej.
Jag blev så fruktansvärt upprörd och arg att jag blev tvungen att köpa en STOR låda choklad. Det är illa när pms.en och otrevliga människor dyker upp på samma gång, haha.

Goda nyheter: I eftermiddag/kväll ska det bli grymt kul i alla fall. Jag och min pojke ska vara modeller för en jätteduktig fotograf och jag kommer ha mig en vacker gammal brudklänning, en riktigt vintagedröm och få håret uppsatt på salong!  :* Snacka om lyx!
 
 
 

Grät av lycka!

 
 
 
Igår var en så otroligt rolig och härlig dag..
 
Som jag nämnde innan var det sommarfest på jobbet. Det fanns en gigantisk hoppkudde, pool, skumkanon, popcornmaskin, segway, massa god mat och det blev ett grymt vattenkrig! Min inre barn som upptar det mesta av mitt inre om jag ska vara ärlig, grät av lycka. Vädret var på topp också, runt 30 grader och strålande sol så det kunde inte bli mer perfekt. Idag kunde jag knappt komma upp ur sängen dock (träningsvärk) så ni kan säkert förstår hur mycket kul jag hade igår, haha! ;)
 
 

Årets första bad

 
 
 
Det här är nog första dagen det verkligen känts som sommar på riktigt för min del.
 
Igår köpte vi med oss frukost och åkte till en sjö djupt, djupt inne i skogen där vi hade hela sjön för oss själva ända fram tills vi skulle åka hem i princip. Badade, fotade, läste, åt och hade det så gött som man bara kan ha det. På eftermiddagen/kvällen blev det kalas med gofiká!
 
Idag blir det sommarfest på jobbet. Käk, vattenkrig, hoppkudde och bad :)  Vädret är dessutom på topp!
Sommaren börjar äntligen leverera.
 

Ullared 2015

 
 
Här kommer några bilder från de senaste dagarna.
 
Åkte på en minisemester till Ullared, hängde hemma hos mina föräldrar och hade det gött. Fick handlat massa fint till lägenheten som jag är väldigt nöjd över. Träffade även min storebrors familj därav bilden på två busungar! :)
 
Och nu har sommarvärmen äntligen kommit!. Jag hade på mig jeans idag, dålig idé. Höll på att dö av värmeslag.
Imorgon ska det bli ännu varmare men då vet jag i alla fall vad jag INTE ska ha på mig, haha.