Här har det varit tomt


Sen jag blivit med hemsida har bloggen ekat aningen tom då jag haft fullt upp med att bygga upp den och utveckla alla delar jag vill ha med i mitt företag och kursverksamhet :)) 
 
Hemsidan uppdateras med nyheter men är enbart fokuserad på vad jag gör och mitt företag så bloggen får eventuellt hänga kvar som den mer "chill kanalen" haha där allt möjligt konstigt kan förekomma. Vi får se helt enkelt..... att bygga upp en verksamhet tar tid och just nu har det varit min yttersta prio att bygga upp min. Jag kan inte leva av luft liksom och jag har verkligen bestämt mig för att jag vill enbart kunna leva på mitt skapande så jag kämpar verkligen på. Så trött på alla de klyschor en matas med att det inte finns några pengar att hämta inom konst och kultur.. det gör det. Det finns så många som älskar och vill hålla på med det, självklart finns det en ekonomi. Gör din grej bara! Och lyssna inte för mycket på andra. Följ din magkänsla.
 
 

Ni får gärna spana in min hemsida också om ni vill, den uppdateras som sagt med mina kurser ni kan skriva upp er på och projekt jag pysslar med:  https://www.sofiaholmberg.se/


DETTA PYSSLAR JAG MED JUST NU.....
 
 
 
Jag leder en Showreel & Casting workshop tillsammans med filmskaparen och grundaren av "Casting Vault "  Willy Lukwago i Göteborg. Vi pratar casting, vad en showreel är... samt skapar och filmar korta scener som deltagarna kan använda när de ska börja söka sina första jobb.

Det ska bli så himla roligt! Det är första gången jag håller i en såpass omfattad Workshop och förhoppningsvis kommer jag, precis som deltagarna lära mig massor. Pirrigt och spännande :)) 

Biljetter:
https://billetto.se/e/showreel-casting-workshop-biljetter-464770
 
 
 
 
Har uppvisning av vårat devisade teaterprojekt "Tredje Dagen" 
https://www.facebook.com/events/4171660572850720/

Jag har verkligen snöat in på Devising det senaste då jag tycker det är ett så spännande och frigörande sätt att jobba på när man skapar teater (kan användas till annat också) .... kanske jag skulle ha en workshop om det längre fram? Vore kul. 

Det finns så mycket renodlade Teater-workshops så jag tycker det är roligare att satsa på mer nischade och specifika områden.