ÄNTLIGEN!!!

 
Äntligen kan jag berätta för er vad jag smusslat med och undanhållt de senaste månaderna..
JAG FLYTTAR TILL VANCOUVER!!!! 
 
Till våren kommer jag gå på en filmskola där jag ska läsa Acting for TV and Film och jag är så glad och stolt över detta. Antagningsprocessen med alla sina olika moment och förberedelser hit och dit kändes evighetslång och skakigt nervös. När de sedan ringde med resultatet och började rabbla upp positiva saker. Att de älska min audition och såg en enorm mognad i mitt arbete så väntade jag på ett .... "men", de lät FÖR BRA liksom. När de kommer de negativa!?
Och då avslöjade de att jag var antagen. Direkt. De fanns en förberedande utbildning inför utbildningen men jag var den 4e under året att komma in direkt. Jag sprang ut i köket och typ hoppade omkring, skratta och grät!!! Så jävla glad!!!! Kanske ett av mina stoltaste och finaste ögonblick ever. Kommer aldrig glömma de där känslofyrverkeriet.
 
Jag gjorde en stor omställning i livet att sjukt spontant lämna London. Bara sådär. Utan att kunna berätta något för någon. För där och då var jag rätt lost pga detta impulsiva beslut och jag ville inte avslöja mina planer innan jag visste vad och vart jag ville. Jag fick mitt space att planera och fundera. För en liten rädsla fanns att jag gav upp allt jag kämpat för och byggt upp i London för ingenting....
 
Men se, det gjorde jag inte! Nu bär de av mot nya äventyr. Till de stora bergen i Vancouver med alla sina vackra naturområden och möjligheter till friluftsliv. Samt en fantastiskt cool utbildning med nya spännande människor och nya upptäckter.
 
 
Stillbild från min video där jag förvandlas till Kanadensare. Finns på FB.
 

Inspirations-projektet #8

 
Nästa del i mitt kärleksbarn - Inspirations-projektet: 
Denna gången med Walt Disney. 
 
Av all världens kultur så har Disney varit den med allra störst påverkan på mitt liv. Kan utan att dra för stora växlar och vara överdramatisk säga att de räddat mitt liv samt tagit mig igenom mängdvis av tuffa stunder. Men att ha en stark kärlek till Disney som de flesta förknippar med barndom är inget ovanligt såklart. Har nog aldrig träffat något som uttryckt att de inte gillar Disney.
 
Har under yngre dagar av mental ohälsa och sjukdom när de räckte för mig att se reklam på tv för att trigga ångest räddats av att kolla på Disney. Är så otroligt tacksam för de. Och tacksam för att jag numer är en ångestfri och levnadsglad människa med förhoppningar för dagen och för morgondagen. 
 
 

Circus och galna toaletter

 
Igår var det firande med familjen och på torsdag får ni veta varför.... 
Vi gick till Pinchos där jag aldrig varit tidigare men ni kan ju gissa att all inredning med circus och roliga saker så älskade jag de. Och jag går ju verkligen ALDRIG ut så de var en kul omväxling. Jag är en sån arbetsnarkoman så jag lägger hellre min vakna tid på att jobba oftast än att på att vara en sån där skön social jäkel. När jag kom hem från restaurangen så spenderade jag natten med att filma och klippa ett projekt vilket tyder på hur mycket jag älskar att skapa. Tror jag somnade vid 3-4? Men att vara ute var mysigt också!! Måste erkännas. Maten var god, personalen var trevlig och toaletternas sagor (!?) var GALNA. Jag vill stanna där inne.
 
Och ungefär såhär såg jag ut.....
Älskar guld och brunt. Och när det glimmar och glittrar.
 
 
 
Och såhär såg kvällen ut genom min och andras mobiler ....
 
 
Jag såg glad och full ut trots att jag drack alkoholfritt som alltid.
Lyxade till det med en fräsch mojito.
 
 
Älskar att en får popcorn innan. Fredags-feeling på de!
 
 
Inredningen är så himla fin. Och toan var som sagt SKIT-rolig (förlåt i förväg för de lågvattenmärket till skämt men jag var tvungen)
 
 

Hemligheter

 
Det är min brorsdotters 9-årsdag idag så jag har spenderat förmiddagen med att göra en liten stop motion video till henne. Hon och många andra kids är helt fast i TikTok så de gäller att möta dom på deras hemmaplan för att få kontakt haha. Svårt att förstå hur stora alla små börjar bli. Hur stor måste inte jag vara då!? Har även övat låtar. Kören som jag har glädjen av att vara en del av ska ha några uppträdande under December-månad så det är ju positivt att veta vad en ska göra då kan jag tycka. Det är mäktigt med körsång. Att en stor samling människor klingar som en enad röst.
 
Och måste medge, mitt tålamod börjar ta slut. Men om ca 1,5 vecka kommer jag äntligen kunna dela med mig av en hemlighet som har varit svår att hålla hemlig. Folk har haft väldigt mycket frågor och undrat saker kring vad jag pysslat med så ska bli skönt att få tala rakt ut. Jag är inte gravid eller något sånt haha.. så de kan ni sudda från listan. Men för mig är detta ett nytt äventyr som omfattar mycket nytt och ger mig galna fjärilar i magen. Jag är inte van vid och ytterst dålig på att hålla roliga saker hemligt så de har varit speciellt att nästan ingen vetat något om detta. 
 
 
 
Självklart ska de alltid vara minst en katt som stör en mitt i pysslandet...
Hon tror själv att hon är till stor hjälp vilket hon såklart inte är.
 
 

SPÅ-DAGEN

 
Hej på er mina kära vänner!
 
Idag tänkte jag som utlovat ha en dag där jag spår er helt gratis. Där ni har möjlighet att ställa frågor om livet, framtiden, eller vad ni nu kan tänkas fundera på? Så ska jag med hjälp av kort, runor, pendel och utifrån min bästa förmåga svara på era frågor. (OBS. Svarar inte på frågor om graviditet och sjukdomar) Som alltid: Ta till er de som talar till er.
 
Hur: 
Ni skriver helt enkelt era frågor i kommentarsfältet nedanför. Vill ni vara anonyma så struntar ni i att skriva in namn/hittar på något. Jag tillängnar dagen till att spå er fina människor så era svar är inte långt borta. Hoppas ni finner detta givande. 
 

Då kör vi igång....
 
 
 

Inspirations-projektet #7

 
 
Här är del 7 i mitt kära Inspirations-projekt. Så himla roligt att göra detta.
 
Denna gången återskapar jag en ikon och en stor inspiration för mig: Charlie Chaplin.
En sann konstnär. Kung av komik. Att kolla hans filmer är både underhållade och vackert. Mycket glädje och en himla massa djup. Tycker själv att ord ofta kan vara överflödigt då kroppen säger så mycket och Chaplin bevisar verkligen hur en kan berätta underhållande historier utan att använda ord. Att nörda ner sig i fyskisk teater/komik och clowneri är verkligen något jag vill göra mer då jag tycker de är en fantastisk konst. 
 
Måste dock tillägga att jag är tacksam över att de inte vart så mycket folk ute när jag poserade i min Chaplin-utstyrsel  (*host* hitler mustasch). 
 
 
Psssst. Imorgon kommer jag ha spå-dagen här på bloggen. Kika in då.
 

Jag överlevde!!


Så vart den intensiva veckan på Bohus över! Jag överlevde trots alla hängningar och döingar.
Trots att jag är glad över att jag tagit mig igenom allt arbete så känns de alltid lite tråkigt när en spenderat mycket tid på en plats/med en grupp människor att bara lämna liksom. 
Får se om jag och mina sagor återvänder i framtiden, inte helt omöjligt faktiskt.
 
Dags att återvända till de vanliga livet igen. Är just nu begravd av en hög med viktiga papper och ansökningar som måste fixas snarast... och jag fattar hälften av innehållet uuh. Dumma hjärna.
Brukar försöka planera mitt liv så inte allt ska komma på en gång men just nu har de blivit lite mycket måste jag medge. Lite för dålig planering från min sida.....
 
Ska se till att få en dag med återhämtning. En promenera i skogen och kolla på sagan om ringen dag så jag blir människa igen. Ikväll ska jag testa yoga med en kär vän för första gången så förhoppningsvis bidrar de med sitt också.
 
 
Några fler bilder från Halloween på Bohus Fästning...