Helgernas helg

 
På lördag förmiddag/dag jobbade jag på Bohus Fästning med att läsa sagor. Ska vara ärlig och säga, inte mitt stoltaste och bästa. De vart skrikande barn och människor som passerade förbi samtidigt som jag skulle göra mig hörd utan mikrofon. De var inte lätt. Men lärorikt. Klara jag de så klarar jag vad som helst. Ibland kan en behöva plåga sig igenom ett x-antal påfrestande gig för att stärkas haha.
 
Och därefter skulle jag iväg på ett projekt jag jobbar på. Jag var helt helt helt slut.
För att sedan fortsätta på söndagen med en 14 timmars arbetsdags där jag fick lägga mig och sova på lunchen för att orka igenom hela dagen. Då även kollegor påpeka att jag såg helt vit ut i ansiktet.
Vill inte promota en stress-kultur och överarbetande... men detta var ett undantag då vi enbart hade den dagen till förfogande och måste bli klara där och då. Annars hade jag inte stannat kvar och jobbat när jag uppenbart inte mådde bra. 
 
Så underligt att folk undrar om vi kreativa människor ens jobbar, vi sliter som djur!!! 
Trots spännande och rolig helg så är jag som sagt helt slut. Men tacksam över att ett projekt jag jobbat med under hösten nu äntligen är färdigt. Mer om de längre fram  *blink blink*
 
 
Såhär såg de ut på Bohus Fästning i Lördags....
 
 

Sagor & Utställning

 
Har varit inne i en intensiv period de senaste med mycket jobb. Ser fram mot att snart ta lite ledigt vid jul då flera projekt jag jobbar med är över och vissa kan ta en stunds vila.
 
Imorgon ska jag läsa Sagor på Bohus Fästning. Så glad att de hörde av sig och ville ha mig tillbaks. Och så roligt att läsa för barnen!!  De är så vakna och med i de som händer.
 
 
 
 
Och som jag berätta tidigare på instagram, där jag lovat mig själv att inte vara så mycket haha.
Likt en missbrukare trillar jag dit ändå. Till ledigheten ska jag se till att koppla bort sociala medierna på nytt, svårare när jag vill dela jobb. Men nu till saken då. Under början av 2020 kommer jag ha fotoutställning på flertal platser i Göteborg. De är min första någonsin och jag är så spänd och taggad. Jag är verkligen en sån som har svårt för att avsluta saker. Framförallt om de är stora saker. Min ambition kan flyga iväg med mig och de blir tillslut övermäktigt. Därför är jag så stolt över att jag denna gången sänkt ribban och krav på mig själv och bara kört på.
 
Mer info kommer.
 
 
 

Inspirations-projektet #9

 
Näst på tur - J.K Rowling
 
Vilken människa. Som barn av 90 talets glada dagar har hon verkligen varit med och format vår uppväxt. Började läsa Harry Potter i skolan och jag minns hur alla längtade efter att nästa bok skulle komma ut. Önskade sig i julklappar och födelsedagspresenter. För att sedan växa tillsammans med karaktärerna på film. Vilket imperium hon skapat. Imponerande.
 
Detta projektet börjar sakta men säkert närma sig sitt slut och de känns både skönt och aningen sorgligt. Har funnit mycket glädje i det och haft väldigt roligt. Men snart stundar ett nytt år och då händer nya saker. Nästa del kommer därmed bli den sista.
 
 
Vem/vilka inspireras DU av? 
 
 
 

Med sinnet i behåll

 
De har vart en intensiv tid det senaste. Och framöver är det rätt mycket också. Roliga saker dock! Men de kan bli för mycket av det goda också. Får ta stunder att jorda mig själv mellan varven för att inte flyga iväg med min ambition. För de händer ibland. Jag kan bli så exalterad av mina idéer och de jag gör att jag tänker "mer, mer, mer" vilket sällan är bra.... och i och med att jag vet att jag åker snart så är det så mycket jag vill hinna med innan, då blir det lite knas. En ska njuta där än är och inte skynda någonstans. De vet jag ju. 
 
 
 
På första advent välkomnade vi December med att sjunga med kören i kyrkan.
På morgonen i Utby och sedan på aftonen i Nylöse. Träffade på en Instagram-följare i kyrkan också vilket gjorde mig så förvånad, där av alla ställen!? Och han vart ända bortifrån Malmö, skåneland. Så himla roligt!! Shoutout ifall du ser detta.
 
Mellan dessa uppträdanden skulle jag även hinna kuta runt i stan till både en nervös intervju som jag verkligen inte vet hur de gick haha. Och repa med ett projekt jag jobbar på. Så jag vart minst sagt glad och stolt över att jag lyckades ro i hamn den dagen med sinnet i behåll haha.
 
 
 
 
Och så kom ÄNTLIGEN den första snön. Det är inte mycket, men de glittrar så vackert.
Längtar tills de kommer högvis av det vita guldet så vi kan swiiiisha ner för backarna, bygga snögubbar och göra änglar. 
 
 
 
 
Spelade in min Kanada-avslöjnings-videoFrilagret i Göteborg.
Släpade denna tunga väskan med pannkakor, skridskor, kameror och konstigheter tills mina armar ville gå i pension. De är tråkigt att folk inte förstår vilket arbete en lägger ner på saker som kan uppfattas som en liten "skoj-grej". Att en kan lägga timmar på planering och utförande för att sedan Swipas förbi på någon sekund, uh. Vad gör en inte för konsten!? 
 
 
 
Och igår kväll vart jag på inspelningen av "Dag för dag" som regisseras av Felix Herngren.
På plats var Sven Wollter, Tomas Von Brömssen, William Spetz och Marianne mörck.
De vart party med mycket jobbiga lampor, rök och liknande. Felix imponerade med sin proffsighet och lugn. Han var så rolig och skämtade gärna!  Von Brömssen gjorde mig lite starstruck, sån jäkla Göteborgs-ikon liksom. När en ser honom är de som en hör fiskmåsarna och känner doft av hav direkt.