NÖRDPARADEN 2018

 
 
 
Så var det dags för den årliga Nördparaden igen som arrangeras av Science Fiction Bokhandeln.

Jag hade inte planerat något inför årets parad utan slängde på mig något i sista stund. Min utklädnad resulterade i  trevligt samtal med man på vagnen om pilbågar. De kom även på en kille på vagnen som var OTROLIGT packad/hög som började sjunga och var allmänt störig. Min spontana tanke var "vilken idiot" medans jag själv satt där med alvöron och kanske betraktades som idiot i någon annans ögon. Well, what to do. Paraden var fin som vanligt. Kändes som de var mindre folk än vanligt dock men kan nästan garantera att de berodde på värmen som var utom denna värld. Havet känns mer lockande då.
 
Att se alla nördar och kreativa själar vandra ner längs avenyn värmde mitt hjärta. De känns fint att inte alltid vandra i tåg MOT något utan faktiskt FÖR något. För rätten att uttrycka sig, känna frihet, få vara som en är och samtidigt sprida enorm glädje. Människor som vi passerade längs med vägen sken upp när tåget passerade. 
Du behöver inte vara en hardcore nörd för att uppskatta att ett tåg av färgglada, unika och glada personer paradera förbi. Glädje är smittsamt och vi vill smitta hela världen.
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe