FINDING NEVERLAND

"All you need is faith, trust and a little pixie dust"
 
 
Det har varit UNDERBART att hålla sig undan från sociala medier. Och även när jag börjar återuppta användandet igen kommer jag absolut inte göra de i samma skala. Inte ha appen tillgänglig och tillhands 24/7 utan gå in för kortare visit och sedan logga ut. Inte medans jag äter, är på toa, promenerar.. 
Ska inte låta omvärlden kunna attackera mig med sin närvaro. Kanske kan jag istället vara mer närvarande i de äventyr jag skapar och tar del av. Kanske hittar jag äntligen till neverland.
 
 

Postat av: emelie jonasson

Låter helt underbart att bara kunna släppa taget om allt vad social media heter. Har ibland funderat på detsamma, tyvärr så har du folk i min närhet ett tydligt behov av att få kontakt med en via tex facebook. Hur gjorde du med de?

Svar: Ja de är så skönt! Fick lite abstinens till en början men ju längre tiden går desto mindre saknas de. Jag behöll messenger för att de används till jobb och sådant så jag är tvungen ha lite koll där. Men kan bestämma att en bara loggar in en gång om dagen och inte låter de vara tillgängligt hela tiden :) Blir svårt att vara "här och nu" om folk alltid ska kunna ha tillgång till en. Måste gå att stänga av ibland.
PladderMF

2018-02-01 @ 14:06:48
URL: http://emeliejonasson.blo.gg/
Postat av: Jennifer

Skönt att stänga av från socmedier, få lite andrum!! :)

www.jennifermilton.blogg.se

Svar: Ja, de är alltid bra att göra ibland :)
PladderMF

2018-02-05 @ 09:27:10
URL: http://jennifermilton.blogg.se
Postat av: Bunny

Vilken underbar bild! Och vilken skön grej att göra. Jag har plockat bort facebook appen från min mobil, så himla skönt faktiskt :)

Svar: Tack så mycket!! :) Ja visst är det, jättebra att göra. Viktigt med vila från cyberspace ibland.
PladderMF

2018-02-05 @ 09:51:22
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe