Platser jag glömt existeradeLyckades pricka av en sak på min bucketlist direk. Taaadaaa! Jag har kokat rabarbersaft.
I ärlighetens namn blev de inte den bästa men sommarkänslan var på topp (hade ingen våg och kunde inte mäta upp mängden så jag fick gissa mig fram).Och spana in min nya topp för all del. Hoppas den kan hålla idioterna på avstånd i sommar så en kan få lite lugn och ro. Vore skönt.

Imorgon ska jag jobba på en festival. Hoppas vädret visar sig från bättre sida bara. Idag regnar de. Tre ungdomar som har arrangerat och slitit hårt för detta så jag hoppas verkligen att de blir soligt och kommer mycket folk!  Förövrigt har jag hittat massa roliga ställen jag måste åka och spana in i sommar. Ställen jag inte visste fanns eller hade glömt bort existerade. De gjorde mig så taggad på livet! Trodde jag visste ALLT om platsen jag bor och de som finns omkring den men de finns tydligen fortfarande nya saker att utforska.... 

 
Slänger in en bild på mina katter också. Bara för att katter är bäst. Speciellt mina.

Postat av: Anonym

Har du fårskinn på golvet? Gu va ballt! Kan du inte visa lägenheten? Är verkligen jättenyfiken haha, den verkar himla fin iallafall! Grattis!

Svar: Hehe, det är sjukt opraktiskt egentligen men mysigt :) Jag har alltid älskat att sitta/ligga på golvet av någon anledning så jag gillar att de är mjukt och mysigt överallt haha.
Och jag ska visa inom sinom tid :) Har fortfarande en hel del saker som ska fixas först... sen så kommer de en lägenhetstour! Och taack snälla :) <3
PladderMF

2017-06-16 @ 20:04:08
Postat av: Anonym

När kommer veckans? 😀

2017-06-19 @ 00:25:36Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe