Det som krävs för att må bra

 
 

Gårdagen blev en väldigt lång och blöt dag. Vi dundrade ut på vägarna och fann oss själva vid en sjö mot slutet av resan. Om jag behövde det här? JA! När jag började se stan bakom oss och skog framför ville jag nästan gråta av lycka. Det kanske låter aningen överdrivet men ju äldre jag blir desto mer allergisk blir jag mot all stress och prestationshets jag känner i stan. Att komma ut i naturen får mig att återhämta mig på ett alldeles magiskt sätt. Jag brydde mig inte ens att det regnade utan utbriste glatt "jag vill ut och dansa i regnet".

Vet inte hur många äventyr jag kommer ha möjlighet att vara en del av i sommar (kommer jobba konstant) men jag ska tvinga mig själv att finna möjligheter för de. Jag fungerar inte annars. Och jag har bestämt mig. Jag ska köpa ett hus/en stuga på landet! Måste ha min egen tillflyktsort för att må bra. Ska snåla och spara som en idiot framöver, det måste ske.


Postat av: Anonym

Hur skyddar du kameran från regn?

2017-06-12 @ 23:15:35
Postat av: Mogge

Bilderna, på riktigt? Mår bra av att bara se dom <3

Den på skorna med vattnet o näckrosbladet i vattnet är underbar, så fina färger! <3

Många tycker så illa om regn men det är verkligen fint o kan va så skönt o vara i, om det är hårt piskande förstås :P Men regn är hääärligt o kan ge grymt fina bilder :) Som du bevisar <3

Svar: Taaack <3 Härligt att höra! Regn är helt fantastiskt :) Tycker de finns något vackert med alla typer av väder och de gäller bara att se de vackra annars går en minste om något :)
PladderMF

2017-06-15 @ 01:38:44Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe