HEJDÅ UTBY!

 Vart det än slutar är det här allt började.
 
 
Nu tar jag mitt flyttlass och ger mig av till nya lyan. Jag börjar känna mig aningen tjatig angående min flytt men jag tror de flesta inte förstår hur enormt stort det här är för mig. Större än själva flytten. Det är en 10 års lång, kämpig resa som äntligen får sitt slut. Det är starten på ett nytt kapitel i mitt liv. Där jag kan lägga allt mörkt och dystert bakom mig och börja om från början. Har längtat och kämpat för de här så länge. Nu är jag där. Så... med det sagt. Jag tänker fan vara tjatig. Jag har förtjänat att vara tjatig.
 
Lämnar mitt gamla barndomshem och området där jag växt upp. Området där jag upplevt mörker och överkommit de. Där jag gått i skolan och gjort mina tonårsbus. Där jag käkat pizza tills jag spytt.
Där jag slussats omkring på kompisens pakethållare och stulit tidningspengar för att jag trodde de skulle gå till knark. Där jag byggt kojjor i skogen och vadat genom en meterdjup djup bäck mitt i vintern. Där jag satt upp teater/musik-föreställningar i trädgården och medverkat i fyllefest på ängarna helt nykter. Historierna är många. Men vart de än slutar så är det här allt började. Hejdå kära Utby!
 
 

Postat av: Mogge

Lyyyyyyyycka till med flytten och nystarten! :) Eget place är verkligen guldvärt även om hemma hos föräldrarna alltid kommer vara första hemma. Men som du sett fram emot ditt egna krypin, riktigt glad du får det nu :) Ta hand om dig fina du! Massa kramar <3

Svar: Åh tack så jättemycket!!! <3 Verkligen :') Saknar redan föräldrarna, haha. Men detta kommer bli fantastiskt!
Ta hand om dig med, kram!
PladderMF

2017-04-30 @ 09:42:16
Postat av: Anonym

Förlåt om jag är okänslig nu men varför är det en större grej att flytta denna gången mot tidigare gånger?

Svar: Ingen fara! Jag har bara flyttat en gång tidigare och den gången var det mycket annat som spelade in. Valet var inte baserat på mig. Dessutom har jag varit sjuk under en väldigt lång period och trodde inte jag skulle ha möjlighet att ta hand om/försörja mig själv på egen hand. Därför är det väldigt stort att den drömmen äntligen är sann :')
PladderMF

2017-04-30 @ 21:41:24Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe