Teater, glitter och en bäver i natten.

 
 
 
Förre veckan var de mycket teater. Eller ja, mitt liv är mycket (bara) teater hela tiden just nu om jag ska vara ärlig..
 
Onsdagen hade vi teater som vanligt, på torsdagen var vi på vår lärares prisceremoni och på fredagen började morgonen i Angered för att se eleverna på teaterutbildningens redovisning, en föreställning som handlade om deras föräldrar och sen fick vi även se deras egna kortfilmer. Väldigt kul att se! 
Kvällen fortsatte sedan på de mest glittrande sätt. Jag och två tjejer från vår teatergrupp möttes upp och tog varsin alkoholfri drink på stan för att sedan dra till Scenkonstgalans efterfest. Temat var blommor och glitter så någon typ av glitterbomb exploderade på mitt huvud. Är temat glitter går jag all in. En kille kom fram till mig i slutet av festen och sa "du har massa glitter på ditt huvud...."   "de är helt jävla magiskt ju"  haha.
 
Vid 4-tiden traskade jag glatt men trött hemåt. Min sista buss hade redan passerat så jag fick gå hem.  
På andra sidan vägen fick jag syn på något djur.... när jag kom närmare upptäckte jag att det var en BÄVER. Ett så himla udda ställe att stöta på ett sådant djur. Stor var den också....
Väl hemma så däckade jag bara. Orkade inte ens tvätta bort glittret. Så trött jag var. Därför bestämde jag mig för att knäppa bilderna ovanför dagen efter.
 
Och idag, söndag. Var det ännu mer teater. Vi jobbade med monologer som skulle handla om självförtroende / självkänsla. Först fick vi skriva vår egen. Sen framföra och göra övningar kring de.  
Vi var bara 3 stycken där idag så de var intimt/ mysigt och vår lärare köpte fika också! Vi körde på extra länge! Tror vi körde typ 3,5 timme... men, man kan inte få för mycket teater liksom. Bra avslut på helgen.
 
 
 
 
 

Postat av: Mogge

Fuuuusk! Vill oxå se en bäver på nära håll, så grymt coola djur :D Härligt att du har så kul med teatergruppen :) Kör på bara :D och som vanligt grymt fina bilder <3

Svar: De är coola men de kan vara farliga! Så, tips: Om du ser en bäver. Gå inte för nära. De kan gå till attack! Och de har tänder som kan fälla ett tjockt träd liksom. Don't mess with that ;)

Och tack så mycket snälla du! :D
PladderMF

2016-11-23 @ 02:06:38Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe