LONDON 2016

 
 
Det blev en kort tripp till London men den blev fylld med mycket kul. Att jag redan längtar tillbaks som en galning är en underdrift. Tänker inte låta de gå så lång tid innan jag är tillbaks igen. Vill åka nu, haha.
Trodde att jag hade använt upp alla pund jag växlat in också men sen hittade jag pengar i plånboken när jag kom hem som hade gömt sig bland kvittona, lite störigt med tanke på hur jag "letade" efter pund då jag hade ett bra tillfälle att spendera dem på innan vi åkte. Men med tanke på hur extremt stort mitt sug att åka tillbaka är så känns de onödigt att ens växla in dem... skulle seriöst inte förvåna mig om jag snart sitter på ett plan igen väldigt, väldigt snart.
 
De var andra gången jag var i London och denna gången kände jag mig betydligt mer hemma då jag redan hade liiiiite koll på denna extremt stora stad och det väckte en stort intresse av att eventuellt flytta dit. Trivs så himla bra där och hur grymt hade inte det vart? Får se vad som händer efter jag gått färdigt min teater-utbildning med andra ord ;)  Ska boka in ett möte med Study Abroad och kolla lite mer på saken så får vi se vad som sker. 
 
 
unimon.se 
 
 
 
 
Vi åkte London Eye.
 
Störigt innan dock... vi gick till ett ställe lite längre bort för att köpa biljett. Vi fick vår biljett och traskade glatt fram till kön bland ett hav av oorienterade skolklasser och turister. Väl framme säger killen vid kön att vi var tvunga att LÖSA IN biljetten mot en riktig biljett, vafan haha!?  Så då fick vi lokalisera oss till ett annat ställe och ställa oss i en annan kö för att byta biljetten vi precis köpt mot en biljett. Helt ologiskt.
 
Nåväl, det var fantastisk utsikt och roligt att få en överblick av staden.
 
 
 
 
 
 
Tog en välbehövlig paus på en pub för att käka Fish N Chips.
 
Planen var att käka det kvällen vi landade men då hann vi inte ut innan allting var stängt så vi hamnade på en kina-restaurang i sista stund som de slutade med att vi praktiskt taget blev utslängda från för att de skulle stänga.
 
 
 
 
Promenerade hur mycket som helst och njöt av den vackra staden.
Samt försökte undvika att bli mördade i trafiken....
 
 
 
 
Hängde i Disney StoreOxford Street.
 
 
 
 
 
Hängde på Baker Street och spanade in Sherlock Holmes ställe.
Samt vandrade förbi Madame Tussauds som ligger väldigt nära där.
 
 
 
 
Cool Beatles-affär.
 
 
 
 
Och sist men inte minst, de vi faktiskt kom dit för.
 
Kolla på Bad Religion / OffspringEventim Apollo. Gigantiskt gammal teater, hur vacker som helst. Väldigt ovanlig miljö för en punkspelning men de resulterade i en helt magisk kväll.
Värmen i lokalen var dock oliiiiidlig. När folk kom ut ur teatern, halvnakna och svettiga och möttes av ett uppfriskande regn i London natten så blev de många glädjetjut. Längtar tillbaks.
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe